Tags

Related Posts

Share This

Taur

Horoscop Neti Sandu Taur 2012

21 aprilie – 21 mai
Taurii primesc o perfuzie serioasă de energie de la Jupiter
Taurul este VEDETA zodiacului încă de anul trecut, din 4 iunie, când Jupiter a intrat în această zodie, şi rămâne până pe 11 iunie 2012. Aşadar, el vine cu un “bagaj” de acumulări, cu o “perfuzie” serioasă de energie şi nu mai are altceva de făcut decât să valorifice ce a căpătat, că nu se va mai întâlni cu o astfel de mană cerească decât peste vreo 12 ani!
Taurii se pot bucura de prestigiu la locul de muncă, vor străluci, vor fi în lumina reflectoarelor, poate vor obţine premii sau distincţii, nominalizări în cadru public.Jupiter a ajuns doar până în dreptul celor născuţi în jur de 3 mai, iar anul acesta îi va ferici si pe ceilalţi cu generozitatea lui. în general, când Marele Benefic tranzitează o zodie aduce acelor nativi reuşite în plan personal, profesional, este anul în care se căsătoresc, intră la facultate, îşi găsesc un job şi îşi permit unele lucruri cum ar fi să-şi cumpere o maşină, o casă, ori să facă unele îmbunătăţiri în locuinţă.
REZULTATE FAVORABILE ŞI MAI MULTE VACANTE
Saturn va rămâne şi anul acesta în sfera serviciului, iar Taurii vor munci la fel de mult sau poate şi mai mult pentru că, acum, sunt şi mai motivaţi. Taurul începe în forţă noul an, cu toate că Jupiter este retrograd în semnul lui până în aprilie şi nu va beneficia de generozitatea totală a acestui Mare Benefic, dar simpla prezentă va fi ca un talisman de la care te încarci sufleteşte. Planetele din Capricorn -Soare, Mercur şi Pluton – vor crea alianţe cu Jupiter si Soarele nativilor din Taur si, pe lângă o stare de bine, de siguranţă, de încredere în sine, vor obţine rezultate favorabile la şcoală, vor putea legaliza nişte acte şi se pot deplasa împreună cu familia într-o scurtă vacanţă sau să plece în fiecare weekend pe undeva. Luna februarie vine cu promisiuni de recunoaştere a unor merite pentru modul în care s-au achitat de nişte obligaţii profesionale.
Nativii se vor bucura de prestigiu si poate si de bani mai mulţi, o primă, un alt gen de spor salarial dacă nu şi câteva zile libere. Mai fragil pare să fie aspectul sentimental, care se află în vizorul lui Marte, retrograd, şi ar fi extraordinar dacă Taurul va da dovadă de răbdare si ar face tot posibilul să nu se certe cu fiinţa iubită, să se păstreze o atmosferă armonioasă în cuplu.

Horoscop Neti Sandu 2012-ÎN,VARĂ E TIMPUL PENTRU REPARAŢII SI RENOVĂRI ÎN CASĂ

Marte poate aduce unele neplăceri în relaţia cu copiii, cu nepoţii şi foarte posibile dificultăţi în cazul celor care îşi doresc copii. Ar mai fi de adăugat că Marte va rămâne în poziţie retrogradă, deci oarecum ostilă, în această casă astrologică a dragostei, a copiilor dar si a educaţiei, a hobby-urilor, până pe 14 aprilie, aşa încât e nevoie de o răbdare de fier. în treacăt, fie spus, Luna Neagră îl va seconda pe Jupiter până prin luna mai (din ianuarie) şi Taurul îşi poate auzi vorbe, bârfe, pot fi nişte intrigi de culise care îl pot supăra într-o oarecare măsură. în principiu, au legătură cu relaţia sentimentală. Jupiter însă poate atenua comentariile răutăcioase la adresa lui.
La sfârşit de martie, întreaga lună aprilie si puţin din mai, ar fi bine ca Taurul să se ocupe puţin de sănătate, pentru că sunt câteva aspecte de rezolvat: analize, control medical, tratament, pentru ca întreg organismul să se repună în stare de echilibru. Mercur, retrograd, se “cuibăreşte” în segmentul “sănătate”, în intervalul 12 martie – 4 aprilie si va “scormoni” într-un fel să vadă ce iese din tipar.
Din 3 aprilie, Venus va tranzita Casa banilor şi o să sporească banii din cont însă nu toţi banii vor intra la datele stipulate în contract pentru că, pe perioada lunilor mai şi iunie (15 mai – 27 iunie), Venus va fi retrograd si pot apărea nemulţumiri din cauza amânării plăţilor. Totuşi, Jupiter, Bancherul zodiacului, va intra din 11 iunie în Gemeni şi ei vor fi vedetele zodiacului până la sfârşitul anului. Asta înseamnă că de finanţele Taurului se va ocupa tot Jupiter, pentru că Gemenii reprezintă Casa banilor pentru Taur. în iulie, Venus si Jupiter se vor afla unul langă celălalt în perimetrul Casei banilor şi ar trebui să se simtă puternic la buzunar.Încă o porţie de Mercur retrograd (16 iulie – 8 august) în sfera imobiliară, de data asta, prin urmare vor începe reparaţiile, renovarea sau mutatul pentru cei care au obţinut un credit imobiliar, îşi doresc o familie, aşteaptă un copil.
APAR POSIBILE COLABORĂRI, AFACERI
Vacantele nu trebuie să lipsească din programul estival, mai ales că Soarele si Venus dau undă verde la călătorii, distracţii, excursii cu grupul, sejururi la all-inclusive -formula ideală pentru odihnă. La slujbă, Taurul aşteaptă o porţie generoasă de muncă; Marte nu  stă pe gânduri când e vorba   de sfera profesională, în care  va pune accent pe creativitate,  eficienţă, volum mare de muncă în ritm alert. Se va concretiza si un proiect antamat cu aproximativ 3 ani în urmă abia în momentul în care Marte va fi în conjuncţie cu Saturn, pe 15 august. Apar şi noi oferte de muncă, posibile colaborări, afaceri profitabile gestionate de planeta norocului, Jupiter, care va rămâne în acest sector până pe 25 iunie 2013!
Aşadar, nativii din Taur îşi vor dezvolta simţul afacerilor si vor câştiga bani frumoşi în acest interval de timp.
în sfera afectivă, apar idilele, declaraţiile de dragoste, cereri în căsătorie, anunţuri că vor deveni părinţi în septembrie! Pe 5 octombrie, Saturn preia controlul în sfera mariajului şi a partenerilor de afaceri si se va modifica ritmul în aceste sectoare de viaţă, treptat însă.
Saturn, planeta Profesor, va avea la dispoziţie cam 2 ani şi ceva, până pe 23 decembrie 2014, să rescrie acele pagini ale vieţii de cuplu care au făcut ca relaţia partenerială să nu fie funcţională. Taurul şi partenerul său de viaţă trebuie să înveţe ABC-ul căsniciei dacă au ajuns la o lipsă de comunicare, să o ia de la început şi să lupte pentru salvarea mariajului.
Venus şi Jupiter se vor afla în Casa banilor si cu trebui să se simtă puternic la buzunar, să fie o lună bănoasă, aşa că veniturile Taurilor vor creşte simţitor de perfect acum încolo.

Horoscop Neti Sandu 2012-NATIVII SE BUCURĂ DE ROADELE MUNCII LOR

În noiembrie, se observă un spor în casă. Mercur, retrograd, pentru ultima oară în acest an, în Scorpion, segmentul relaţiilor de afaceri, “pretinde” o trecere în revistă a contractelor si eliminarea celor care nu au adus profit. Decembrie este o lună de bilanţ, vor intra bani din aproape toate direcţiile. Afacerile cu străinătatea merg bine în perioada asta, este un moment favorabil studiului, examenelor dar si plimbărilor prin ţară şi în străinătate. Marte, împreună cu Pluton din zodia Capricornului, semn de Pământ, se asortează cu semnul de Pământ al Taurului, iar nativul se va bucura de roadele muncii sale. Aşadar, Taurul va face afaceri şi investiţii profitabile, o să facă totul ca să fie fericit, să aibă copii si o casă şi o să aibă mai mult prestigiu în fata semenilor săi.Taurii se pot bucura de prestigiu la locul de muncă, vor străluci, poate vor fi în lumina reflectoarelor, poate vor obţine premii sau distincţii, nominalizări în cadrul public. Pot începe o viaţă nouă alături de cineva care să-i înţeleagă, cu care să se completeze. Zodia Taurului este Casa banilor pe care-i pot câştiga de la job, dar şi dintr-un parteneriat de afaceri, iar anul acesta cel puţin nu vor duce lipsă de idei despre cum să facă rost de bani şi pe cât posibil să-i înmulţească, să-i investească, să profite la maximum de prezenţa Bancherului Jupiter în zodia lor. Vor avea parte şi de o vacanţă sau de mai multe, pentru că Pluton din casa astrologică a drumurilor lungi va fi într-o complicitate cu Jupiter şi cu planetele lor din harta natală: Soare, Mercur şi, probabil, Venus.
Ce rol joacă în viaţa ta planeta Venus
Venus vă domină emoţiile, inima, viaţa amoroasă şi plăcerile. Această planetă feminină guvernează graţia, moda şi artele frumoase. Planeta aceasta face lumea mai frumoasă şi mai distractivă. Poziţia lui Venus în semnul dvs. poate aduce favoruri financiare importante şi câştiguri materiale. Venus guvernează peste tot ceea ce este frumos. Ne oferă ocazia să ascultăm muzică, să savurăm o mâncare delicioasă, să ne bucurăm de un parfum scump, să apreciem un vin bun sau să avem chef de o expoziţie de artă.Venus vă poate ajuta să vă seduceţi partenerul.Venus este atrăgătoare, receptivă şi hipnotică şi nu este niciodată agresivă. Este capabilă să se impună folosind farmecul în loc de forţă. Unii consideră că această planetă este un pic hedonistă; e  adevărat, Venus tinde să  nu fie foarte profundă,  etică sau morală. La fel ca Mercur,stă aproape de Soare. Stă pentru 2-3 săptămâni într-un semn,  însă atunci când este  retrogradă poate rămâne şi pentru cinci luni. Venus are nevoie de 10-12 luni pentru a face turul tuturor semnelor zodiacale şi este planeta dominantă pentru Taur şi Balanţă.
Ati citit Horoscop Neti Sandu 2012-Taur