Tags

Related Posts

Share This

Scorpion

Horoscop Neti Sandu Scorpion 2012

23 octombrie-22noiembrie
Scorpionii îşi vor reface viaţa sentimentală
Scorpionul o poate lua de la zero şi să-şi refacă în mod spectaculos viaţa sentimentală sau poate retrăi o a doua lună de miere, dacă pentru prima n-a avut hotel de cinci stele. Va avea parte de condiţii de lux pentru că el atrage banii ca un magnet, dacă asta-şi pune în minte, numai că pentru el pasiunea are o mult mai mare valoare decât banii…
Cei care vor să candideze la o funcţie, să susţină un examen de masterat, doctorat sau altă formă de studii postuniversitare vor avea emoţii şi totodată reuşite.Ideea este că şi în 2012, cel puţin în prima jumătate a anului, Jupiter alimentează sfera partenerială, le conferă stabilitate în relaţia de cuplu nativilor din Scorpion. Acum doi ani le-a acordat prima şansă de a trăi o dragoste adevărată, apoi, de anul trecut, din iunie, Jupiter face lobby pentru ei să se aşeze la casa lor şi să fie şi fericiţi pe deasupra! Si tot Jupiter, în aceeaşi zonă partenerială, le mai poate aduce ceva.
JUPITER INSISTĂ PE REZOLVAREA PROBLEMELOR DE SĂNĂTATE
O mai bună înţelegere cu şefii, cu coechipierii de afaceri, colaboratorii şi să câştige bani frumoşi împreună, să existe respect reciproc. Cei care se străduie de anul trecut să obţină o sentinţă judecătorească în favoarea lor vor avea, într-adevăr, câştig de cauză. Odată rezolvate aceste aspecte, Jupiter va interveni în mod salvator în registrul bancar şi va scoate bani din piatră seacă, credite, sponsorizări, o dobândă rezonabilă, vreo reeşalonare, ca Scorpionul să nu fie sufocat de imensitatea datoriilor bancare. Jupiter va insista pe rezolvarea ” problemelor de sănătate sau, cel puţin, aşa ar fi ideal, ca să nu aibă de suferit în următorii doi ani şi ceva, când Saturn va traversa zodia Scorpionului, scoţând la suprafaţă toate imperfecţiunile ca să nu rămână “fir” de boală în organismul acestor nativi.
Cu Marte, patronul nocturn al Scorpionului, în sfera relaţiilor amicale, a colegilor de breaslă, de partid, de club, de fundaţie, se vor scrie noi pagini despre ce înseamnă prietenia, trădarea, solidaritatea, spiritul de grup, de castă, calităţi pe care le are sau nu, iar dacă nu, măcar să se vadă că-şi doresc acei oameni să le dobândească. Marte le va da tuturor o lecţie de omenie în perioada în care va retrograda, ianuarie-aprilie, şi scapă cine poate!

Horoscop Neti Sandu 2012-LUNA MAI VINE CU O CERERE ÎN CĂSĂTORIE SAU O LOGODNĂ

Marte va face încă o sforţare în septembrie să-i scape de toate lucrurile inutile, de datorii şi de regrete pe nativii Scorpionului, să îşi înceapă o viaţă nouă. Ca patron de zodie care-şi iubeşte, normal, acoliţii, Marte le va aduce şi bani mai mulţi decât de obicei până la sfârşitul anului, în noiembrie şi decembrie.
Problema casei poate fi rezolvată cu ajutorul planetei Uranus, care-i orientează spre adresa potrivită, spre oraşul, ţara de adopţie, la o adică, pentru că Uranus nu se mulţumeşte cu puţin şi are o forţă extraordinară să îndeplinească orice dorinţă, oricât de excentrică ar fi.
Ca temă suplimentară pentru Scorpion în 2012 este să dezvolte comunicarea, să nu mai fie închistat să fiarbă la foc mic toate vorbele care l-au picat greu la stomac, pentru că se vor transforma în furii care tot pe el îl vor devora. E bine să-nceapă să exprime ce simte, ce crede şi ce-şi doreşte şi o să fie surprins de receptivitatea partenerului de cuplu.
în ianuarie şi februarie, Scorpionul va duce un război birocratic pe care-l va câştiga, fără discuţii, şi o să aibă de-nvăţat, de susţinut examene şi de mers pe la câştiguri pentru un job permanent sau o colaborare. De bani nu se poate plânge cu Venus, Micul Benefic, în casa banilor de la serviciu şi a câştigurilor suplimentare, în decursul lunii martie nu va mai fi aceeaşi cursivitate în plan financiar din cauza lui Mercur retrograd (din 12 martie până pe 4 aprilie), care va genera nemulţumiri legate de plata, la timp, a salariilor, plus activităţi suplimentare, neprevăzute şi probabil prost remunerate sau deloc. Luna mai vine cu împliniri, confirmări în plan sentimental, sfera matrimonială “zumzăie” de vibraţii care-i conving pe nativi că e momentul propice pentru a cere în căsătorie sau măcar o logodnă despre care să se ducă vestea! Eclipsa inelară de Soare din 20 mai îi poate aduce Scorpionului posibile mici încurcături referitoare la bani, acte notariale sau vreo problemă de sănătate care să-l cam pună pe gânduri. Iunie este placa turnată a lui 2012 pentru case schimbă vibraţia jupiteriană si accentul din segmentul matrimonial se mută pe bani, acte notariale şi sănătate. Cei care vor să candideze la o funcţie, să susţină un examen de masterat, doctorat sau altă formă de studii
postuniversitare, vor avea emoţii şi totodată reuşite în iulie, când Mercur va fi încă o dată retrograd, de data asta însă, în sfera carieră, si le va conferi un statut solid după 8 august. Cu sănătatea nu e de glumit în iulie şi august pentru că Marte scoate “gunoiul” de sub preş, că nu s-au tratat la timp nişte afecţiuni şi măcar în al 12-lea ceas să se aplice tratamentul salvator, vindecător. Este, practic, ultimul avertisment cu privire la sănătatea netratată cu maximum de atenţie, iar din septembrie Marte îi va taxa fără milă pe cei neglijenţi, când vine vorba despre propria lor sănătate. Noile proiecte pot fi puse în scenă odată cu venirea toamnei, când se vor debloca nişte trasee de afaceri.

Horoscop Neti Sandu 2012 SATURN îl AJUTĂ PE SCORPIONI SĂ-ŞI DEPĂŞEASCĂ LIMITELE

Cei care-şi doresc să se mute la alt loc de muncă vor avea mai mult succes şi ca atare, banii nu vor întârzia să apară – până la sfârşitul anului, câştigurile vor veni în mod constant. Din 5 octombrie, Saturn, după aproximativ 29 de ani, revine în Scorpion şi primii care vor resimţi aerul glacial emanat de această planetă vor fi cei născuţi cam între 23 octombrie şi 3 noiembrie. Aşadar, aceşti nativi vor deveni poate mai
interiorizaţi, meditativi şi se vor refugia în muncă, în stadiu şi-şi vor asuma unele responsabilităţi pe care, în alt context astral, le-ar fi refuzat. La capătul unei căutări interioare vor veni şi recompensele, un titlu, o diplomă, un premiu de excelentă, decoraţii şi alte onoruri pe care doar cineva cu stagiul saturnian efectuat le poate primi.
Saturn ne-ajută să fim rezistenţi la efort, să apreciem munca noastră cât şi pe a celorlalţi, să ne depăşim limitele ca să trecem într-o etapă unele superioară, să ne maturizăm.
ANUL SE ÎNCHEIE CU DORINŢELE ÎMPLINITE
Noiembrie infuzează frumos, energetic zodia Scorpionului şi nativii îşi vor recupera banii cu ajutorul lui Mercur, care, tocmai pentru că e retrograd (pentru a treia oară pe 2012) adună toate sumele împrăştiate în toate părţile. Eclipsa totală de Soare din 13 noiembrie le poate da o senzaţie de epuizare, de oboseală nativilor din Scorpion şi să le reactiveze o neîmplinire în plan afectiv, pentru că atât Soarele cât şi Luna (indicele afectiv) sunt în Scorpion, iar cei ultrasensibili în acea zi pot fi cei născuţi în zilele de 13,14,15 noiembrie. Anul se încheie cu toţi banii puşi la loc şi cu dorinţele în mare parte împlinite, pentru că se ştie că un Scorpion nu trebuie decât să-şi dorească, cu ardoare, ceva, ca să primească pe loc, că de restul se ocupă Universul!
Ultima eclipsă din 2012 are loc în noiembrie, pe 28, şi este o eclipsă de Lună, cu penumbră, care poate aduce amânarea unor plăţi sau o stare fragilă de sănătate, mai ales că se-ntâmplă pe fenomenul de Lună plină, când magnetismul lunar este în faza maximă şi totul este exacerbat. E bine să se ţină cont de aceste aspecte atunci când sunt contracte importante de semnat şi se fac tranzacţii financiare, să nu iasă nimeni în pierdere. Patronul nocturn, Marte, devine absolut nesăbuit când e să arunce în dreapta şi stânga cu bani, nu mai contează cât de greu i-a câştigat, iar marele protector financiar, Jupiter, nu le poate păzi banii din cont Scorpionilor pentru că e retrograd, adică nu e în exerciţiul funcţiunii!
Ce rol joacă în viaţa ta planeta Pluton
Pluton guvernează transformarea. Este simbolul renaşterii, este părintele păsării Phoenix, care renaşte din propria cenuşă. Pluton guvernează actul supravieţuirii supreme în nesfârşitul cerc al începuturilor şi sfârşiturilor. Pluton funcţionează ca un catalizator pentru schimbare si metamorfoză. Dacă este activ în astrogramă, vă poate ajuta să triumfaţi într-o situaţie atunci când nimeni nu vă dădea prea multe şanse de reuşită. Pluton intensifică şi întăreşte orice planetă sau sector pe care îl atinge. Guvernează de asemenea comportamentul obsesiv, tabuurile şi situaţiile de criză. Această planetă acoperă multe probleme fundamentale, inclusiv viaţa şi moartea, suprema transformare a energiei, luton domină tot ceea ce este ascuns, nevăzut sau îngropat, inclusiv secrete, munca sub acoperire, planurile strategice şi chiar rădăcinile plantelor.
Pluton are nevoie de 246 de ani pentru a da ocol zodiacului, rămânând între 11 şi 32 de ani în fiecare semn. Pluton este planeta dominantă a Scorpionului.
Ati citit Horoscop Neti Sandu 2012-Scorpion