Tags

Related Posts

Share This

Sagetator

Horoscop Neti Sandu Sagetator 2012

23 noiembrie – 21 decembrie
Un an cu multe răsturnări de situaţie
Un an de schimbări radicale, cu răsturnări de situaţie-sperăm în bine, desigur! Astrul guvernant, Jupiter, fortifică platforma profesională până în primăvară, după care se transferă în sfera partenerială, a relaţiei de cuplu – oficializată!
Deşi poate părea nebunesc gestul de a intra într-o nouă relaţie sentimentală sau într-un mariaj, fără un timp de gândire, intuiţia Săgetătorilor nu va da greş.
Săgetătorii vor fi mai mult ca oricând tentaţi să vadă cum e să trăiască în doi, să întemeieze o familie, pentru că ei sunt spirite libere, le place să fie independenţi, dar nu singuri, iar şansa de a înclina spre
legalizarea relaţiei nu o întâlnesc decât o dată la 12 ani, ca acum, când Jupiter va fi în casa astrologică a mariajului. Mai mult decât atât, Uranus se află în casa amorului (casa a V-a).
SAGETATORII ÎŞI POT GĂSII PARTENERUL DE VIAŢĂ
Astfel, din cauza aspectelor stresante (cuadratura cu Pluton), o dragoste neîmpărtăşită de ambii parteneri se poate pierde la un moment dat şi, brusc, Săgetătorul să întâlnească pe cineva de care se îndrăgosteşte până peste cap şi în care să aibă atâta încredere încât să vadă în persoana de lângă el un partener pe viaţă!
Uranus este o planetă explozivă, Săgetătorul este imprevizibil, iar combinaţiile din zona sentimentală îl fac să reacţioneze într-un mod cu totul neaşteptat şi să-i lase muţi de uimire pe cei din jur şi să se minuneze şi ei de persoana care le-a căzut cu tronc!
Deşi poate părea nebunesc gestul de a intra într-o nouă relaţie sentimentală sau într-un mariaj fără să-şi acorde timpul necesar să conştientizeze ce se-ntâmplă, intuiţia lor nu va da greş. Timpul o să le-o confirme.
Marte se va afla până în iulie în sfera carieră şi o să scoată untul din ei. Şefii or să-i încarce cu noi şi noi responsabilităţi, toate în regim de urgenţă. Va fi, de altfel, şi un bun prilej să dea curs unor oferte de lucru sau să le ceară superiorilor o mărire de salariu sau vreun set de avantaje. Pot lucra pe mai multe fronturi, să deruleze nişte afaceri în paralel cu serviciul, să capete şi notorietate şi bani.

Horoscop Neti Sandu -2012 DEBUTEAZĂ FURTUNOS DIN PUNCT DE VEDERE FINANCIAR


Saturn va face pentru nativii Săgetătorului cea mai riguroasă selecţie a prietenilor. La capătul a mai bine de doi ani, chiar trei, Saturn, după ce le-a dat extemporal prietenilor care se băteau cu pumnul în piept că sunt cei mai devotaţi cu putinţă, o să le arate şi “notele”, să se ştie care a trecut clasa şi cine a rămas corigent.
Cu banii ar trebui s-o ducă bine pentru că Jupiter, marele bancher al zodiacului, este chiar patronul zodiei lor şi în prima jumătate a anului va fi, ca şi anul trecut, în casa serviciului, a banilor proveniţi din salariu şi va contracara efectele păgubitoare ale lui Pluton într-o altă casă a banilor. Marte le poate aduce şi el beneficii suplimentare, ca urmare a unor distincţii, titluri, care să genereze un plus salarial sau afacerile particulare să umple contul.
Anul 2012 debutează furtunos din punct de vedere financiar pentru că sunt trei planete în casa banilor, Soare, Mercur şi Pluton, care atrag sume importante, iar Jupiter semnează şi el cecuri, sponsori şi Săgetătorul va face un capital frumuşel.
În februarie se aprinde flacăra iubirii, Venus îl atinge cu bagheta magică pe Uranus şi Săgetătorului i se aprind călcâiele după cineva cu care ai zice că n-are nimic în comun: iubirea însă are legile ei neştiute, neînţelese şi nu se poate explica.
La slujbă, pe de-o parte, e mulţumit că lucrează la ce-i place şi atmosfera e relaxantă, dar pe de altă parte, volumul de muncă e mare poate din cauza activităţilor extra profesionale, a afacerilor particulare care-l solicită până la epuizare, în primele patru luni ale anului, în martie se aglomerează segmentul profesional, la slujbă, la şcoală, e o perioadă solicitantă şi acasă, poate din cauza unor lucrări în locuinţă, vreo reamenajare sau poate sunt probleme de sănătate în familie, pe care doar el le poate rezolva, contribuind cu bani atunci când resursele financiare ale familiei sunt reduse sau lipsesc, Aprilie va aduce cu sine deblocări în plan financiar pentru că Mercur, din 4 aprilie, îşi reia mersul direct Sfera sentimentală va fi şi ea, pe deplin, degajată, destinsă, armonioasă, cu Venus în casa partenerială a mariajului şi cu Mercur plin de bune intenţii în segmentul amoros. Săgetătorul va scăpa de toate ezitările referitoare la relaţia sentimentală, la căsătorie şi va putea face pasul hotărâtor, să aleagă fericirea, să ajungă cu fiinţa iubită în faţa altarului şi să jure credinţă pe viaţă! Se mai poate să apară şi un copilaş, pentru că-şi doreau mai demult să devină părinţi. Pentru cei mai nesiguri, indecişi, eclipsa inelară de Soare din 20 mai, plasată fix în casa partenerului de viaţă, va aduce o şi mai mare nebuloasă, în loc să-i lumineze. Încă o dată intuiţia va lucra în avantajul lor. În iunie, salvatorul lor, Jupiter, se va poziţiona în casa mariajului până pe 25 iunie 2013!!! şi va fi cel mai bun consilier de mariaj! Dacă-şi doresc să încerce un alt job, să accepte alte provocări, luna iunie nu poate fi decât începutul unei aventuri de genul ăsta. Marte îi face combativi, energici, meticuloşi la treabă şi toate aceste calităţi rimează cu o avansare. Iulie, distracţie în toată regula, schimbă peisajul, mediul, le cresc aripi, sunt pe o treaptă superioară şi devin puternici. August e o lună în care începe tatonarea ca să mai aleagă o colaborare, să adere la vreo fundaţie care să le permită să-şi pună în valoare toate aptitudinile, experienţa acumulată, să se detaşeze cu mult de adversarii lor de până atunci. în iulie şi august, Marte va da iama prin toţi prietenii lor şi va face curăţenie, după ce Saturn a completat în fişier amănunte din viaţa acestora.
Cu banii ar trebui s-o ducă bine pentru că Jupiter va fi, în prima jumătate a anului, ca şi anul trecut, în permită casa serviciului,a banilor proveniţi din salariu.

Horoscop Neti Sandu 2012-LA FINAL DE AN,SĂGETĂTORII TREBUIE SĂ-ŞI TEMPEREZE FIREA

Sfârşitul lui august poate coincide cu sfârşitul unor false prietenii. Săgetătorul poate fi recompensat cu bani, o funcţie, un plus de vizibilitate în plan social în luna septembrie, odată cu noile schimbări de la job. Octombrie poate fi electrizant din cauza lui Marte care va ajunge în zodia Săgetătorului şi îi menţine la 380 volţi!!! (vorba vine). Săgetătorul va trebui să-şi tempereze firea, să nu piardă meciul nici cu şefii şi nici cu partenerul de viaţă, pentru că a muncit prea mult ca să lase să-i scape asemenea daruri cereşti. De sănătate nu care cumva să uite în octombrie şi noiembrie, în special în noiembrie, lună cu două eclipse. Decembrie îi poate copleşi cu daruri, care mai de care, şi să-i facă fericiţi că au avut parte de asemenea grele încercări, care le-au forţat maturizarea.

Eclipsa totală de Soare din 13 noiembrie va atinge într-o oarecare măsură sfera sănătăţii, dat fiind că ambele luminării, Soarele şi Luna, vor fi văzute în casa astrologică a problemelor de sănătate cronică, iar Soarele (organismul şi în mod special creierul) va fi acoperit total de Lună, în ziua respectivă, cel puţin pentru câteva ore. Aşadar, atenţie la sănătate! Eclipsa de Lună cu penumbră, de pe 28 noiembrie, va destabiliza, acolo unde relaţia de cuplu nu e solidă, echilibrul unui cuplu, se vor strecura îndoieli, dar Săgetătorul trebuie să lupte să-şi salveze relaţia pentru că Jupiter va pleda în favoarea unei relaţii solide, pentru toată viaţa.
Ce rol joacă în viaţa ta planeta Jupiter
Jupiter este renumită ca planetă a norocului. Guvernează oportunităţile, beneficiile, sănătatea, câştigul material si starea financiară solidă în fiecare casă astrologică pe care o vizitează, în plus, Jupiter conferă viziune, credinţă, optimism, loialitate, justiţie, încredere si înţelepciune. Jupiter vă relevă o perspectivă mai largă si vă face să visaţi la lucruri măreţe. Faceţi un exerciţiu de imaginaţie: luaţi toate planetele din sistemul solar, în afară de Soare, care este o vedetă în sine, si puneţi-le împreună. Jupiter este fizic mai mare decât toate aceste planete la un loc. Jupiter este Marele Benefic. Jupiter ne permite să filozofăm şi să găsiţi înţelesuri mai profunde sau ţeluri mai înalte în sectoarele pe care le vizitează. încurajează reflecţia, studiul si obţinerea unei educaţii bune. Jupiter este planeta dominantă a Săgetătorului. Această planetă fericită are nevoie de 12 ani pentru a da roată zodiacului. Fiecare semn este onorat timp de un an cu prezenta lui Jupiter.
Ati citit Horoscop Neti Sandu 2012-Sagetator