Tags

Related Posts

Share This

Rac

Horoscop Neti Sandu Rac 2012

22 iunie – 22 iulie
Racii primesc o rază de echilibru si stabilitate
Cu Jupiter în Taur, în prima jumătate a anului, nativii din Rac vor putea definitiva situaţii incerte, vor putea să se ancoreze mai bine într-o relaţie, chiar 1 dacă simt uneori că le fuge pământul de sub picioare.
Când zodia Racului va fi traversată de Soare, Mercur şi Lună, orice dorinţă se poate împlini, mai ales acelea care păreau să nu mai prindă contur vreodată.
Racii vor fi deschişi la nou, pentru că Uranus, aflat în sfera carieră, într-o dispută “acidă” cu Pluton, îi va obliga să ia o decizie spontană referitoare la un transfer, la găsirea unei noi slujbe, a unor
alte colaborări, pentru că la actualul loc de muncă nu se mai poate şi Racii trebuie să facă ceva pentru ca nu cumva să rămână fără susţinere financiară.
NICIUN OBSTACOL NU LE VA STA ÎN CALEA SUCCESULUI
E posibil să intervină ceva neprevăzut la job şi să facă nenumărate deplasări, să ia legătura cu omologi, parteneri de afaceri ca să rentabilizeze afacerea la care pun cu toţii umărul. Marte,cuibărit în sfera deplasărilor până în iulie, o să-i invite la drum fie în scop profesional, fie vor ieşi frecvent în weekend la distracţie! Dar n-ar fi exclus să facă naveta până la reşedinţa părinţilor sau a copiilor ca să le asigure tot ce le trebuie. La fel de bine, nu este exclus să facă naveta în interes de serviciu. Va fi o perioadă bună pentru studiu, pentru examene, predări, dar se pare că vor întâmpina şi dificultăţi pe ici pe colo. Se va ivi ocazia să frecventeze un grup de oameni cu care au un scop comun, fie şi non-profit, şi care să-i ajute să capete experienţă într-o direcţie anume.În ianuarie şi februarie, pot
fructifica o postură în care s-au făcut remarcaţi în prima jumătate a anului trecut şi să nu se lase până nu vor primi recunoaştere publică. Vor da de oameni care-i vor susţine şi niciun obstacol nu le va sta în calea spre succes. Poate doar prin martie să revină asupra unor alegeri referitoare la membrii echipei cu care vor lucra, pentru că Mercur retrograd scoate la iveală defectele unora dintre coechipieri.

Horoscop Neti Sandu 2012-O PASIUNE POATE IZBUCNI ÎN ORICE MOMENT

Cu Marte retrograd din ianuarie până în aprilie, trebuie avut grijă la volan şi să nu care cumva nativii din Rac să ruleze pe şosea fără revizia tehnică făcută, maşina reparată în cele mai mici amănunte, ca la doctor. Mai bine să o verifice şi la al doilea mecanic – chiar nu e de glumă cu şofatul… Eclipsa inelară de Soare din 20 mai, în momentul de Lună Nouă, e un fel de atenţionare la sănătate, căreia trebuie să-i acordaţi maximum de atenţie să nu vă treziţi cu neplăceri în lună următoare. Atunci, eclipsa parţială de Lună din 4 iunie se poate resimţi tot în planul sănătăţii, cu Soarele în casa bolilor cronice, făcând presiuni asupra aparatului respirator sau a stomacului, şi cu Luna (pentru că se întâmplă pe fenomenul de Lună plină), tot pe un teren sensibil al organismului, afectând ficatul. La slujbă, pot apărea unele tensiuni şi se vor amâna unele plăţi astfel încât să nu vă luaţi banii la termenele contractuale. în iunie şi iulie, când zodia Racului va fi traversată de Soare, Mercur şi Lună, orice dorinţă se poate împlini, mai ales acelea care păreau să nu mai prindă contur vreodată. O minune de genul acesta o poate face Mercur, chiar în ipostaza sa retrogradă, în care se află din 15 iulie până pe 8 august.
O infuzie de prospeţime, proiecte noi la orizont şi o pasiune care poate izbucni în orice moment. Din iunie, Jupiter va intra în casa astrologică a sănătăţii, iar Marte, în iulie, va lua şi el la bani mărunţi starea de sănătate a Racului. Investigaţiile medicale vor fi mult mai amănunţite, iar o afecţiune îndelung ignorată va fi tratată în mod obligatoriu pentru ca organismul să
fie în perfectă stare, în armonie cu el însuşi.
Relaţia sentimentală va fi foarte intensă în septembrie şi octombrie, iar cu Marte într-un astfel de segment amoros te poţi aştepta şi la discuţii aprinse, scene de gelozie, bănuieli de infidelitate, care pot duce relaţia în pragul destrămării dacă situaţia va scăpa de sub control.
Nativii din zodia Racului care-şi doresc să devin părinţi pot afla vesti bune în acest sens tot cam în această perioadă si chiar si în următoarele două luni, noiembrie şi decembrie. Sunt şanse să aducă pe lume un copilaş sau în familia lor să se nască un bebe! Pentru ca organismul să fie pregătit în cazul viitoarelor mămici, e nevoie de un set de investigaţii medicale serioase, ecografii, cu atât mai mult cu cât în casa
astrologică a copiilor, pe 13 noiembrie, va fi o eclipsă totală de Soare, iar dacă este vorba despre o sarcină, ea trebuie extrem de atent supravegheată şi ferită de orice ameninţare.
Această eclipsă îi poate afecta într-o oarecare măsură şi pe îndrăgostiţii care speră la o relaţie pe viaţă, pentru că eclipsarea Soarelui poate însemna o dezamăgire, descoperirea unui secret care ameninţă cu despărţirea o relaţie care părea fără cusur.

Horoscop Neti Sandu 2012-RACII POT DECIDE SĂ LUCREZE PE CONT PROPRIU SAU ÎŞI SCHIMBA JOB-UL

Si tot în noiembrie, pe 28, va mai fi o eclipsă de Lună cu penumbră, afectând sfera sănătăţii si a serviciului, ca în cazul eclipsei parţiale de Lună din iunie, cu diferenţa că Luna se află în Casa problemelor de sănătate cronice, iar Soarele va fi poziţionat în Casa serviciului, alături de Marte. într-o astfel de conjunctură se pot lua decizii majore şi nativii din Rac să iasă dintr-o combinaţie
partenerială şi să lucreze pe cont propriu sau să se transfere la alt serviciu din “n” considerente, printre care unul ar fi “că s-a umplut paharul”.
Se pot rezolva chestiuni care ţin de o tranzacţie imobiliară pentru că Marte urgentează demersul, dar efectele eclipsei să îi determine pe nativi să ia decizii în pripă.
DECEMBRIE E LUNA CERERILOR ÎN CĂSĂTORIE
În cazul în care nu vor fi obligaţi sau constrânşi de împrejurări să ia o hotărâre în acea zi, e bine de ştiut că pe 29 are loc o conjuncţie Lună – Jupiter, care aduce noroc. Noiembrie conţine şi un Mercur retrograd, care îi poate pune pe nativi faţă-n faţă cu un om sau un eveniment din trecut şi să rezolve o situaţie care a avut un final neplăcut, nedorit sau, tocmai, a rămas în coadă de peşte şi acum i se dă tuşa finală ca să se încheie toată povestea. De bani nu vor duce lipsă. Perioada cheltuielilor masive a trecut, se vor ocupa de casă, de familie, pot investi nişte bani în educaţia lor, a copiilor, nepoţilor şi o să poată pune şi ceva bani deoparte, aşa cum au făcut-o dintotdeauna. Decembrie pare să fie o lună bănoasă si cu satisfacţii profesionale. Si poate fi şi luna cererilor în căsătorie!!!
Datorită lui Jupiter în casa astrologică a Xl-a, cea a prieteniilor, a suporterilor, a popularităţii şi a proiectelor viitoare, Racii vor avea o viaţă socială foarte bogată, se vor simţi bine în mijlocul prietenilor sau în diverse asociaţii. La locul de muncă, se întrevăd proiecte de amploare, pentru care va trebui să faceţi echipă cu alţi colegi, dar nu este exclus să aveţi poziţia de lider. Problema Racilor este că au tendinţa de a accepta mai multe sarcini decât pot duce, însă cumva reuşesc să le ducă la îndeplinire. în vară însă, veţi fi tentaţi să nu vă mai agitaţi atât de mult si să vă dedicaţi meditaţiei.
Ce rol joacă în viaţa ta Luna
Luna vă influenţează cele mai profunde sentimente, acordurile fine ale caracterului, instinctul şi intuiţia, emoţiile şi reacţiile. Luna domneşte în viaţa dvs. privată, în special în căminul dvs. Pentru că Luna este în esenţă feminină, influenţează felul în care vă percepeţi mama, dar şi celelalte femei din viaţa dvs, inclusiv iubita, şefa, bunica sau soţia.
Dacă Soarele reprezintă viitorul, Luna semnifică trecutul. Mai clar, Luna domneşte peste trecutul dvs., dezvoltarea emoţională, rădăcinile familiale. Dinamica din jurul Lunii poate indica starea sănătăţii dvs., în special dacă sunteţi femeie. Luna este planeta dominantă a Racului, protejează stomacul si sânii. Luna are nevoie de aproximativ 28 de zile pentru a orbita zodiacul şi stă 2-3 zile în fiecare semn în fiecare lună.
De asemenea, în fiecare lună, este Lună nouă. în funcţie de felul în care cade în horoscopul dvs, fir arată care aspecte vor fi favorizate. Luna plină apare la două săptămâni după Luna nouă; în funcţie de felul în care cade în astrograma dvs, poate fi timpul pentru a culege roadele sau consecinţele faptelor anterioare.
Ati citit Horoscop Neti Sandu 2012-Rac