Tags

Related Posts

Share This

Pesti

Horoscop Neti Sandu Pesti 2012

19februarie-20 martie

Peştii sunt puşi pe fapte mari în 2012
Marte va ocupa sfera partenerială timp de nouă luni de zile si va fi pe post de “ debarasseur“,va negocia la sânge cu coechipierii de afaceri,cu patronii,sponsorii,să primească tot ce li se cuvine.
Marte le dă apă la moară să nu se lase până nu vor scăpa de toate greutăţile, de lucrurile inutile din viaţa lor, de oamenii care doar se folosesc de ei, pretinzând că le sunt prieteni, de o relaţie care mergea în virtutea inerţiei.
Marte îi instigă să ajungă chiar şi în instanţă dacă nu vor obţine bani, bunuri sau alte drepturi pe care unii le contestă. Planeta va sta de patru ori mai mult în această casă, care este si a mariajului.
PEŞTII VOR FII LA CUŢITE CU PARTENERUL LA ÎNCEPUT DE AN
Venus le mângâie sufletul Peştilor încă din ianuarie, când se află în domiciliu, la ei acasă, şi lucrează intens la sudarea relaţiei sentimentale.
Tocmai de aceea vor fi câteva aspecte de pus la punct în cadrul relaţiei. În primele patru luni, certurile, nemulţumirile din familie vor lua amploare, dar va fi spre beneficiul relaţiei totuşi, pentru că toate acele mărunţişuri peste care ai zice că se trece cu uşurinţă “sapă” adânc şi nu ştiu de ce s-a rupt relaţia!
Se vor da lupte grele, asta în funcţie şi de zodia partenerului de cuplu, de vârsta astrologică şi, bineînţeles, şi de ascendentul părţilor. Peştii vor avea însă un excelent mediator, pe Jupiter, unul dintre patronii zodiei lor (ei au trei planete guvernante: Venus, Jupiter şi Neptun) care se află exact în casa comunicării – sufleteşte – în Taur, până pe 11 iunie. Poziţia lui Marte în sfera partenerială poate fi avantajoasă pentru cei care sunt de o vreme singuri şi n-au reuşit să se ataşeze de cineva în speranţa unei relaţii serioase. Răstimpul acesta de
nouă luni va fi suficient să cunoască mai bine pe cineva şi să poată spune că îşi doresc să rămână împreună. Jupiter îi va învăţa cum să comunice şi altfel decât cu vorbe, dar pentru asta e nevoie de timp şi de exerciţiu. Altfel, Jupiter le stârneşte interesul pentru studii, să Iacă diverse stagii pe câte undeva să se-aleagă cu o diplomă care, apoi, să conteze la CV, pentru un job potrivit pentru ei şi bine plătit.

Horoscop Neti Sandu PEŞTII SE VOR SIMŢI INSPIRAŢI SĂ FACĂ CEVA MEMORABIL

In funcţie de timpul disponibil, pot învăţa şi singuri, întrucât casa astrologică prin care se plimbă Jupiter îi încurajează pe nativi să fie autodidacţi şi vor pune multă pasiune în ceea ce vor studia, vor cerceta. Venus le mângâie sufletul Peştilor încă din ianuarie, când se află în domiciliu, la ei acasă, şi lucrează intens la sudarea relaţiei sentimentale. Cu Marte în sfera partenerială, Peştii îşi pot găsi de lucru, după ce îşi vor depune CV-ul pe la diverse firme, se vor prezenta la interviuri şi vor avea de unde să aleagă începând cu luna februarie, când Mercur va ajunge în zodia lor de naştere. Se observă bani în cont, cu Micul Benefic, Venus, în casa banilor şi dacă nu-i vor încasa pe toţi cei care li se cuvin până pe 12 martie, vor trebui să mai aştepte până în aprilie ca Mercur să-şi revină din mişcarea retrogradă şi să permită semnarea actelor – în general. Din 14 aprilie, îşi reia şi Marte mersul direct aşa încât vor colabora în termeni mult mai buni cu partenerii de afaceri, iar atmosfera încordată din relaţia de cuplu o să dispară şi Peştii vor fi mult mai concilianţi. Sfera călătoriilor pe distantă redusă este animată de Soare, Venus, Jupiter şi de Lună în aprilie şi o ieşire la sfârşit de săptămână, cu prietenii la distracţie sau să mai viziteze câte un obiectiv turistic, i-ar scăpa de starea de stres, de nervozitate, de ieşirile bruşte, de accesele lui Marte, descărcate în capul partenerului de viaţă. Trebuie profitat de tot ce oferă cerul ca să fie salvată o căsnicie sau o relaţie de lungă durată, mai ales dacă sunt şi copii la mijloc. în mai, nativii din Peşti îşi pot lua vacanţă şi cei fără pereche pot face cunoştinţă în timpul călătoriei cu cineva care să le “aprindă” imaginaţia şi să se îndrăgostească până peste urechi.
Eclipsa inelară de Soare din 20 mai le poate trezi o idee cu privinţă la locuinţa mult visată, cum să procedeze ca să devină proprietari sau ca să recondiţioneze o casă, s-o obţină legal. Eclipsa parţială de Lună de pe 4 iunie le poate aduce Peştilor o veste nu tocmai grozavă legată de sănătatea părintelui de sex opus. sau a autorităţii din familie şi, în măsura în care depinde de ei, să intervină rapid. Data de 11 iunie marchează începutul demersurilor care ţin de legalizarea unor acte de proprietate, de moştenire, de administrarea averii prin procură. Peştii sunt firi impresionabile si n-or să stea deoparte să nu se implice în activităţi din cadrul unor fundaţii caritabile. Jupiter va traversa acest segment astral din 11 iunie 2012 până pe 25 iunie 2013 şi se vor putea definitiva toate aceste acte, chiar dacă Peştii se vor mai rătăci prin “hăţişul” birocratic. Din iulie, se eliberează casa partenerială, a mariajului şi tensiunile din interiorul relaţiei de cuplu se evaporă. Stresul acumulat însă îşi spune cuvântul şi Marte scoate la iveală diverse afecţiuni şi Peştii nu se vor bucura de vacanţa de vară dacă nu se vor interesa la medic de tratamentul care să-i vindece. Vor avea mulţi bani după data de 8 august şi până la sfârşitul anului, chiar cu mici întârzieri.

Horoscop Neti Sandu – NU ESTE INDICAT SA VA RIDICAŢI ÎN AFACERI FANTEZISTE

Poziţia lui Marte în sfera partenerială poate fi avantajoasă pentru cei care sunt de o vreme singuri şi n-au reuşit să s ataşeze de cineva în speranţa unei relaţii serioase.
Şansele de a schimba locul de muncă, de a lucra în colaborare apar în septembrie, lună favorabilă negocierilor cu finalizare, în avantajul nativilor din Peşti. Marte traversează Scorpionul, care poate reprezintă sfera deplasărilor pe distanţă lungă, a străinătăţii şi, în acest caz, Peştii îşi pot face un concediu de toată frumuseţea oriunde în lume sau pot pleca în interes de serviciu în locuri interesante de pe mapamond. Octombrie va fi o lună de câştiguri şi cheltuieli pentru casă familie, taxe şcolare şi o serie de neprevăzute, care vin pe filiera lui Jupiter, retrograd, până la sfârşitul anului.
Peştii vor face unele investiţii în noiembrie, dar cele două eclipse ar trebui să le dea de gândit, să nu se aventureze în cine ştie ce afaceri fanteziste şi să rămână fără bani. Eclipsa totală de Soare din 13 noiembrie va avea legătură cu segmentul deplasări, studii, examene şi legalizări şi-atunci ar fi bine să fie cu ochii-n patru. Cealaltă eclipsă, de Lună, cu penumbră, din 28 noiembrie, vizează locuinţa, familia, iar în privinţa sănătăţii, vulnerabili sunt plămânii, stomacul, Iar sensibilitatea tipică acestor nativi ţinteşte degetele si tălpile picioarelor. Se poate să nu se întâmple nimic îngrijorător ci, pe un fond de epuizare, să fie o scădere de tensiune, de glicemie sau nici măcar atât. în decembrie, Peştii pot primi bani, felicitări pentru munca depusă pe parcursul anului şi să petreacă Sărbătorile departe de casă, dar împreună cu cei dragi, la plajă sau la schi, în Alpi.
Foarte interesantă va fi influenţa planetei Neptun, una dintre cele trei planete guvernante, în zodia Peştilor, fenomen care nu se repetă decât o dată la 164 de ani! Neptun le dă nativilor inspiraţie, îi împinge spre căutarea unui ideal cu tot riscul de a-şi face iluzii până să atingă acel ideal. Unii dintre nativi vor avea parte de clipe de clarviziune, alţii de iluminare, unii vor simţi nevoia să scrie versuri, să compună melodii, să picteze, să se lase pătrunşi de inspiraţie. Si tot Neptun, dacă interferează dizarmonic cu planetele din horoscopul natal, poate lăsa loc de decepţii şi trădări.

Ce rol joacă în viaţa ta planeta Neptun

Neptun este planeta inspiraţiei. Neptun aduce frumuseţea la un nivel mai înalt, mai spiritual. De asemenea, guvernează visele, subconştientul, iluziile, fanteziile şi toate lucrurile magice şi feerice. Neptun vă ascute intuiţia şi vă învaţă să aveţi compasiune. Neptun vă poate cere adesea să vă sacrificaţi pentru o cauză nobilă.
Neptun purifică, curăţă, rafinează. Orice planetă din apropierea lui Neptun va deveni mai pură. Extrem de receptivul Neptun vă face mai subtil, stimulând partea sensibilă a personalităţii. Neptun guvernează simbolurile, gesturile, artele frumoase, muzica, poezia, dansul sau pictura.
Neptun domină marea şi lichidul, în toate formele lui, fie că e vorba de ploaie, gheaţă sau alcool. Neptun este responsabil pentru drogurile care ne fac să suferim sau pentru medicamentele care ne fac să ne simţim mai bine. Neptun vă face să evadaţi din realitatea imediată şi să intraţi într-o stare paradisiacă. Neptun rămâne aproape 14 ani în fiecare semn.

Ati citit Horoscop Neti Sandu 2012 – Pesti