Tags

Related Posts

Share This

Leu

Horoscop Neti Sandu Leu 2012

23 iulie-22 august

În anul 2012
Cea mai bună veste pe care o poate primi cineva din zodia Leului este că va avea noroc în dragoste în anul 2012! Lecţia de viaţă a acestor nativi este chiar aceasta: să înveţe să iubească, să afle ce este, cu adevărat, dragostea şi nu umblând din floare-n floare, ci alături de unica fiinţă, ca împreună să se contopească, să devină o singură persoană.
În aprilie, când sfera carieră e “luminată”de Venus, Jupiter, Soare şi Lună, iar Mercur revine la mersul direct, toate lucrurile vor intra în normal.
Neptun va părăsi sfera matrimonială a Leilor pe 3 februarie şi nici că va mai reveni să le spulbere visele şi să le plece omul mult iubit din casă fără vreo explicaţie, căsătoriţi fiind, sau cu puţin înainte de nuntă.Doamne fereşte! O altă veste nemaipomenită ar fi cea legată de sfera carieră. încă de anul trecut, Jupiter animă acest sector.
APAR CHELTUIELI EXCESIVE PENTRU SITUAŢII NEPREVĂZUTE
Marele Benefic se va ocupa de casa astrologică care se ocupă de renumele, popularitatea, succesul în carieră şi va face presiuni, în continuare, până ce Leii vor căpăta gloria cu care au fost predestinaţi!
Nevoia interioară de a se depăşi pe ei înşişi nu-i va părăsi câtă vreme Jupiter va “patrula” prin acest sector al Leilor, şi anume până în iunie.
Marte o să-i facă să cheltuiască în exces, dar poate asta şi-au propus – dacă vorbim despre o casă, o maşină, o plecare în străinătate, peste mări şi oceane, şi costă! Altminteri, pot apărea situaţii neprevăzute care să le “forţeze” mâna şi să-şi epuizeze rapid economiile.
E posibil să îmbrăţişeze vreo ofertă de lucru şi până în primăvară să se transfere la alt serviciu şi-atunci şi salariul să crească. Practic, deşi apar fluctuaţii în sfera financiară pot conta pe venituri suplimentare, un salariu mai bun.
2012 debutează cu oportunităţi în planul relaţiilor sentimentale şi nativii din Leu pot face cunoştinţă cu cineva care să le fie alături la bine şi la greu, iar cei care sunt de ceva timp într-o relaţie pot avansa spre o logodnă sau căsătorie! în rest, pe parcursul lunilor de iarnă, Leii vor dobândi venituri suplimentare.

Horoscop Neti Sandu 2012-TREBUIE EXPLOATATĂ REZERVA DE CREATIVITATE

Mai mult, Leii vor fi oricând pregătiţi să fie “însărcinaţi”, să obţină o funcţie de conducere, un titlu, să le fie recunoscute nişte studii sau să le fie apreciate meritele pentru care s-au străduit în ultimii ani să le dovedească, dar mai marii lor n-au avut ochi pentru ei şi nici cuvinte de laudă. Mercur retrograd din luna martie va scoate, poate, un post la concurs, le va sugera şefilor să-i recompenseze fie cu bani, cu zile libere sau bilete de vacanţă, ca pentru premianţi. Banii pe care nu i-au încasat la timp pot “ateriza” în aprilie, când sfera carieră e “luminată” de Venus, Jupiter, Soare şi Lună, iar Mercur, vehiculul monetar, îşi revine la mersul direct şi toate lucrurile vor intra în normal.
Proiectele ţinute vreme îndelungată la “dospit” pot fi scoase la iveală şi să Leii “defileze” cu ele, ca să obţină notorietate. Rezerva de creativitate trebuie explorată si adusă în prim plan ca să se ştie, să se vorbească despre ei! Eclipsa inelară de Soare de pe 20 mai poate genera o stare de incertitudine la nivel de grup cu care nativii din Leu desfăşoară o activitate, poate fi breasla din care fac parte sau prietenii cu care pleacă la munte, la mare, în excursii şi pot traversa o perioadă dificilă care să afecteze relaţiile dintre membrii acelui grup. Poate fi şi un cuplu prieten care să-şi dovedească infidelitatea, să trădeze, cumva, un adevăr care trebuia păstrat cu sfinţenie, în schimb, eclipsa parţială de Lună din 4 iunie are un dublu efect datorită plasamentului pe axa Gemeni-Săgetător şi dat fiind că se petrece la Lună plină, cu Soarele în Gemeni şi Luna în Săgetător. Pare să fie o încercare pentru cei aflaţi într-o relaţie sentimentală şi care au de trecut un test al sincerităţii fată de fiinţa iubită, ca să se vadă cât mai clar dacă au ce căuta împreună sau vor merge fiecare pe drumul lor. Săgetătorul reprezintă şi casa astrologică a copiilor şi, cum nativii din Leu iubesc la nebunie copiii, vor face tot ce le stă în putinţă să îi înţeleagă, dacă au făcut vreo năzbâtie sau gestionează destul de prost un eşec la şcoală sau din viaţa personală. Cei care-şi doresc copii trebuie să aibă grijă de sănătate ca de ochii din cap! Mari amatori ai jocurilor de noroc, nativii din Leu pot visa bine merci la câştiguri, la îmbogăţire peste noapte, dar nu într-o astfel de zi în care Luna (banii) este eclipsată total de Soare si atunci banii se duc fix pe apa sâmbetei!
Din 11 iunie, accentul se mută pe activităţile de grup, I fundaţii, şi tot ce le poate | oferi satisfacţii morale, chiar şi materiale, nativilor din Leu, odată cu transferul planetei Jupiter din Taur în Gemeni. îşi vor face noi prieteni, relaţii, vor schimba poate şi mediul social. Ieşirile în lume, mondenităţile vor fi la ordinea zilei, fie că vor desfăşura activităţi de breaslă, fie se vor distra la sfârşit de săptămână cu prietenii la munte, la mare. în iulie şi august, Marte le va oferi şansa de a călători acolo unde şi-au dorit, iar cei care vor să-şi completeze studiile o pot face cu succes – mintea este brici!
Nativii din Leu pot face cunoştinţă cu cineva special, iar cei care sunt de ceva timp într-o relaţie pot avansa spre o logodnă sau căsătorie!
cu sine piedici, blocaje,tergiversări pe aceste zone. De sănătatea părinţilor va trebui să se mai îngrijească, să le ia medicamentele care costă prea mult pentru posibilităţile lor financiare.

Horoscop Neti Sandu 2012-POT APĂREA TERGIVERSĂRI ÎN SFERA FAMILIALA

Atenţie însă la volan! Marte aplică amenzi usturătoare. August şi septembrie sunt două luni nu numai bănoase, dar şi de împlinire sufletească. în octombrie, Saturn intră în Scorpion, iar pentru Leu începe şantierul acasă, renovare, mutat în altă casă, eventual. Eclipsa totală de Soare din 13 noiembrie, care se va produce în sfera familială sau care ţine de spaţiul domestic, de locuinţa în sine sau de actele pe care Leii trebuie să e parafeze la un notar,poate aduce cu sine piedici,blocaje tergiversări pe aceste zone.De sănătatea părinţilor va trebui să se mai îngrijească,să se îngrijească,să le ia medicamentele care constă prea mult pentru posibilităţile lor financiare.
CÂŞTIGURI SUPLIMENTARE PENTRU LUNA DECEMBRIE
Eclipsa de Lună, cu penumbră, din 23 noiembrie, poate genera unele discuţii cu partenerul de suflet şi să le fie puse la îndoială nişte vorbe sau fapte care pot semăna discordie în relaţia de cuplu. Ideea este să nu “plece” urechea la bârfe, comentarii pe care nu le pot verifica, să-l învinuiască pe partener, iar acesta să nu aibă nicio posibilitate să se apere, fiind, din start, condamnat, pus la zid. Situaţia trebuie abordată cu mult tact. Mercur retrograd “încurcă” şi el limbile ca în Turnul Babei si comunicarea va fi scurt-circuitată, astfel încât o ceartă mult prea aprinsă cu greu mai poate fi stinsă. Decembrie vine cu speranţa de împlinire exact pe acest tărâm, afectiv, şi Leii vor avea parte si de câştiguri suplimentare, aşa cum au fost obişnuiţi de când se stiu!
Cu Neptun – din 3 februarie – în a opta casă astrologică (cea a extra veniturilor, a averii partenerului, a moştenirii, a investiţiilor, a împrumuturilor, a misterelor, a investigaţiilor, a pierderilor), Leii vor trebui să fie atenţi cu banii lor. în special când este vorba de a-i împrumuta prietenilor (sau de la prieteni). Precauţie mare trebuie avută şi în relaţia cu instituţiile financiare. Contractele semnate pot ascunde capcane, clauze ascunse, care într-un final vă pot cauza găuri în buget.
Ce rol joacă în viaţa ta Soarele
Văzut de pe Pământ, este cel mai strălucitor astru din Univers. Este centrul sistemului nostru solar şi inima oricărui horoscop. Fără , nu ar exista viaţă. Vă influenţează voinţa, inima, sănătatea şi vitalitatea, dar şi sentimente ca mândria, hotărârea şi motivaţia pentru ţeluri viitoare. Soarele este orgoliul dvs., vă guvernează felul în care vă percepeţi, respectul de sine. Această planetă determină, de asemenea, felul în care vă văd ceilalţi. O forţă în esenţă masculină, exercită influenţă asupra bărbaţilor importanţi din viaţa dvs., în special asupra celor cu autoritate. Determină recunoaşterea publică şi imaginea de sine, iluminându-ne cele mai bune trăsături. De asemenea, clarifică caracteristicile oricărei planete pe care o atinge şi dezvăluie adevărul despre acea planetă. De exemplu, dacă si Jupiter comunică într-o configuraţie specială, bunătatea lui Jupiter va fi evidenţiată de Soare Sub lumina benefică a , forţa lui Jupiter se va intensifica, iar beneficiile acestuia vor pogorî asupra noastră. Soarele are nevoie de un an pentru a trece prin toate cele 12 semne zodiacale.
Ati citit Horoscop Neti Sandu 2012-Leu