Tags

Related Posts

Share This

Fecioara

Horoscop Neti Sandu Fecioara 2012

23 august – 22 septembrie
Un an bogat în evenimente
O să fie un an bogat în evenimente pentru nativii din zodia Fecioarei datorită lui Marte, care va răscoli în lung şi-n lat până în iulie, pe 3. Marte e o planetă de acţiune şi sigur o să-i pună la treabă pe aceşti nativi, dar ei sunt atât de obişnuiţi cu munca încât o să li se potrivească mănuşă vibraţia această de tip marţian.
2012 debutează cu Soare, Mercur, Lună, Pluton în sfera amoroasă, o combinaţie numai bună pentru nativii din Fecioară care vor pica în “mrejele iubirii”!
Oricum sunt lucruri pe care şi le doresc de mult dar pe care nu le-au putut obţine uşor, sau deloc, din cauza lui Saturn, care le-a cam zădărnicit planurile în ultimii 3,4 ani, iar acum le blochează zona finanţelor şi doar Marte îi poate scoate din impas. Îşi pot găsi de lucru aici sau în străinătate, iar în privinţa studiilor sunt şanse să obţină o bursă, ori poate să le facă pe amândouă!
FECIOARELE PRIMESC O RECOMPENSĂ ÎNTR-UN CADRU OFICIAL
Marte pompează super energie şi se pot descurca şi cu obligaţiile de familie şi cu cele profesionale mai bine ca oricând şi vor încerca să recupereze un timp pierdut, când n-au putut face un pas înainte pe scara ierarhică. Ei se pot bucura de onoruri, să primească un titlu, un grad în armată, iar dacă practică un sport sau desfăşoară o activitate artistică, pot primi o recompensă în cadru public. Jupiter, planeta norocului, este poziţionată în sfera “călătorii” până în iunie şi Fecioarele or să fie răsfăţate de cei din jur, vor face diverse escapade turistice oferite cadou poate de partenerul de cuplu, de prietenii aflaţi pe alte meridiane, care le invită să viziteze nişte locuri de neuitat. Din 11 iunie, accentul se mută în sfera CARIERĂ! Şi dacă n-au reuşit nicio repunere în valoare cu ajutorul tranzitului marţian prin zodia lor, cu Jupiter în sfera
notorietăţii sigur vor reuşi! Cei care-şi doresc o familie, să se căsătorească, să se aşeze la casa lor, nou construită, or să fie peste măsură de bucuroşi că toate aceste lucruri vor fi posibile, chiar dacă nu pocnind din degete. Jupiter va mai retrograd prin toamnă, va mai face şi opoziţii (tergiversări) cu Marte, dar una peste alta, până în primăvara lui 2013, să tot fie timp pentru aceste deziderate!

Horoscop Neti Sandu 2012-O COMPETIŢIE LA SCENĂ DESCHISĂ ÎN SFERA CARIERĂ

Sfera sentimentală a fost destul de instabilă, cu Pluton aruncând “lavă şi cenuşă” către Uranus, anul trecut dar 2012 debutează cu Soare, Mercur, Lună, Pluton în sfera amoroasă, o combinaţie numai bună pentru cei care vor pica în “mrejele iubirii”! în casa matrimonială, Venus are o complicitate cu Kiron (un vehicul karmic) şi-i poate ajuta pe cei care doresc să ajungă în faţa altarului să facă alegerea potrivită. De bani or să aibă parte în februarie şi martie, dar poate că nu vor încasa toţi banii cuveniţi pentru că ţesătura astrală are unele imperfecţiuni care fac în aşa fel încât situaţia să se redreseze de abia din 4 aprilie, când Mercur va “recolta” bani de prin toate părţile în care au fost împrăştiaţi, rătăciţi sau blocaţi.
Practic, luna aprilie poate fi declicul,momentul în care se vor declanşa toate resursele interioare şi vor porni la atac cu motoarele în funcţiune şi vor munci la foc continuu. Marte o să-şi revină din mersul retrograd şi va fi un adevărat tur de forţă ca să obţină succes după succes. De ţinut minte că, din ianuarie până în aprilie, mersul retrograd al lui Marte poate scoate la iveală unele probleme de sănătate, de ordin digestiv, mici puseuri febrile, infecţioase, ceva care o să treacă repede cu tratamentul potrivit. Luna mai e excelentă pentru bifat legalizări, pentru dat o fugă în străinătate, dar favorabilă şi obţinerii unui job sau unui calificativ – de top – la un examen. Eclipsa inelară de Soare din 20 mai poate marca un moment de luptă, eforturi care să surclaseze nişte adversari care visează acelaşi post ca şi Fecioarele. Poate fi o competiţie la scenă deschisă din care Fecioarele să iasă învingătoare eclipsa este vizibilă exact în sfera “carieră”. Cei care n-au prins trenul din luna mai ar mai avea o şansă în iunie, când Jupiter ocupă teritoriul casei astrologice care conferă notorietate, şi anume zodia Gemeni, dar şi de data aceasta va fi un câştig prin luptă dreaptă, pentru că iarăşi se suprapune cu o eclipsă, parţială, de Lună. Cu alte cuvinte, nimic fără luptă! Soarele va fi un far călăuzitor pentru Fecioarele angajate într-o cursă către glorie, dar Lima le poate aduce nişte discuţii, tensiuni,în familie. Data de 3 iulie poate fi una bănoasă, chiar şi pe hârtie, dacă vorbim despre un credit bancar, dar pot fi şi bani cash. De fapt, cu Marte în Balanţă, nativii din Fecioară se pot aştepta la sume mai mari de bani şi totodată la cheltuieli cu care nu sunt obişnuiţi – ei sunt chibzuiţi cu banii. Din 8 august,
Mercur si Jupiter pregătesc terenul pentru o relansare a Fecioarelor. Sănătatea trebuie ţinută sub control riguros, atât în august cât şi în septembrie, pentru ca organismul să ajungă la starea de echilibru după răscolirile furibunde ale lui Marte, din prima jumătate a anului.
Octombrie promite să fie o lună bănoasă pentru că Soarele intră în casa banilor şi IESE Marele Malefic, Saturn, din această casă financiară!
O să urmeze o relaxare din acest punct de vedere şi pot spera la semnarea unor contracte avantajoase.
ECLIPSĂ TOTALĂ DE SOARE IMPUNE UN PLUS DE PRECAUŢIE
Se vor observa progrese la şcoală, la examene, în sfera comunicării, în general, în noiembrie, dar se impune un plus de precauţie în exprimare sau la semnarea actelor pe 13 noiembrie, când are loc eclipsa totală de Soare. Aceasta se aşterne pe segmentul comunicare şi, dacă se poate amâna luarea unor decizii, ar fi mai înţelept să se reprogrameze în ziua următoare, pe 14. Dacă nu este posibil acest lucru, atunci nu trebuie scăpat nici cel mai mărunt detaliu din vedere. Drumurile scurte sunt şi ele sub aceeaşi “umbrelă” a eclipsei totale şi nu e de urcat la volan fără revizia făcută si restul măsurilor de siguranţă. Si din nou competiţie pe scena carierei, în preajma eclipsei de Lună, cu penumbră, din 28 noiembrie. Luna Plină amplifică dorinţa de a străluci pe firmament şi concurenţa le va provoca la duel pe Fecioare.

Horoscop Neti Sandu 2012-CEL MAI FRUMOS CADOU DE SĂRBĂTORI:UN BEBE

Dar ele nu se vor lăsa intimidate, ci dimpotrivă, provocarea le va stârni adrenalina şi vor prinde din zbor succesul!
Cei care visează la achiziţionarea unei locuinţe s-ar putea lansa în astfel de aventuri cu credite, firme imobiliare, meşteri zidari, arhitecţi, decoratori etc.
Este important ca, pe data de 13, să nu aplecaţi urechea la zvonurile apărute la locul de muncă. Iar pe 25 decembrie, încercaţi să nu luaţi nicio decizie care să aibă efecte pe termen lung.
Luna decembrie poate fi decisivă pentru acele native care-şi doresc un copilaş! Un set complet de analize, un medic priceput, pentru cele care nu pot rămâne însărcinate, şi încredere cât cuprinde! $i poate va fi cel mai frumos dar pe care îl va aduce Moş Crăciun sau Anul Nou! Un bebe!
Nativii din Fecioară sunt caracterizaţi de o inteligenţă peste măsură, de o atitudine îndrăzneaţă, dar şi un spirit inovator. Mai mult decât atât, Fecioarele sunt descrise ca persoane sofisticate, intense, puternice, în contradicţie cu ceea ce ar putea crede unii despre ele, cum că ar fi delicate şi vulnerabile, doar pentru că se află într-un semn zodiacal reprezentat de o femeie. De-a lungul anului 2012, Fecioarele se vor bucura de succes binemeritat însoţit de câştiguri semnificative, dar şi de noroc în întâmpinarea oportunităţilor care le vor pune în lumina reflectoarelor.
Ce rol joacă în viaţa ta planeta Mercur
Mercur este mesagerul mitologic, care transmite tuturor informaţia. Mercur reprezintă starea non-emoţională, extrem de raţională, obiectivă. Felul cum se plasează în semnul dvs-determină stilul intelectual. Fiind o planetă care se mişcă rapid, Mercur este flexibilă sensibilă, adaptabilă. Mercur domină percepţia, limbajul scrisul, vorbirea, tot felul de experienţe cognitive. Influenţează telecomunicaţiile computerele, gadgeturile electronice, serviciul poştal transporturile maritime şi toate formele de transporturi. Când Mercur este retrograd informaţia este afectată, provocând confuzie şi tergiversând lucrurile. Efectul acestuia se simte în toată lumea. Când Mercur este retrograde, este important sa nu semnaţi contracte, să perfectaţi tranzacţii importante sau să luat decizii importante. Mercur are grijă de relaţiile între fraţi, de hărţi, scrisori, planuri de călătorie, întâlniri, vehicule de transport, publicitate, vânzări şi relaţiile cu publicul. Mercur este planeta dominantă pentru Gemeni şi Fecioară. Mercur petrece 2-3 săptămâni în fiecare semn. La fel ca Soarele, are nevoie de aproape un an pentru a orbita tot zodiacul.
Ati citit Horoscop Neti Sandu 2012-Fecioara