Tags

Related Posts

Share This

Capricorn

Horoscop Neti Sandu 2012-CAPRICORN

22 decembrie-19 ianuarie
Capricornii îşi reamintesc ce înseamnă dragostea
Capricornul s-ar putea să fie uimit de cât de fericit o să fie, pentru că n-a dus-o deloc bine în ultimii ani şi aproape uitase cum e să fie îndrăgostit şi să i se răspundă pe măsură. Jupiter se află, din iunie 2011, în sfera amoroasă si alimentează frumos de tot segmentul corazon.
Pluton în semnul lor de naştere le va insufla nevoia de afirmare, de a ajunge în vârful piramidei, al ierarhiei şi puterea lor de muncă va creste.
O să li se întâmple ceva frumos din punct de vedere sentimental, chiar si acelora care sunt mai reci din fire şi nu le-au sfârâit niciodată călcâiele după cineva. Oricum, să fie încrezători că au la dispoziţie 6 luni să afle dacă au întâlnit pe cine trebuie şi dacă relaţia va fi de durată. Sigur că nu e nimic bătut în cuie dar cu un ascendent în Scorpion, Săgetător sau în Vărsător, şansele se dublează.

Horoscop Neti Sandu 2012-ANUL ÎNCEPE CU NEVOIA DE AFIRMARE, DE A AJUNGE ÎN VÂRFUL PIRAMIDEI

Şi or să aibă mai mult timp la dispoziţie să-şi cunoască partenerul de suflet, să decanteze sentimentele şi să-şi întrebe inima dacă va face casă bună împreună cu fiinţa iubită şi dacă doresc amândoi copii. Din 11 iunie 2012 până pe 25 iunie 2013, Jupiter îi va susţine din punct de vedere profesional, îşi pot găsi altceva de lucru sau să se extindă, să capete o nouă funcţie la acelaşi loc de muncă, aşa cum, la fel de bine îşi pot lua nişte colaborări ori să se ocupe de o afacere proprie, care să le aducă atât bani cât şi satisfacţii profesionale. Îşi pot completa şi studiile, iar o diplomă în plus să conteze la salariu sau la CV în cazul celor care au de susţinut un interviu pentru un job sau un post de conducere. Pluton în semnul lor de naştere le va insufla aceeaşi nevoie de afirmare, de a ajunge în vârful piramidei, al ierarhiei şi puterea lor .
de muncă va creşte proporţional cu dorinţa de a obţine un post de conducere. Ei însă au suficient orgoliu încât să nu accepte nimic gratis şi vor lupta până la capăt ca să le dovedească tuturor că merită acel loc de top, că nu vor puterea de dragul puterii. Planeta Pluton îi sfredeleşte în continuare şi îi “obligă” la o căutare interioară, la o metamorfoză care să-i aducă mai aproape de natura lor adevărată.

Horoscop Neti Sandu 2012-LUNA MAI POATE ÎNCEPE CU O POVESTE DE DRAGOSTE

Trebuie să renunţe strat după strat din acumulările de până-acum si să descopere cine sunt şi care este rolul lor pe acest Pământ şi cum să-l ducă la îndeplinire. Pluton va fi, iarăşi, aproape tot anul în aspect conflictual, pe poziţie de război (cuadratura) cu Uranus, dar mai puţin parcă decât în anul precedent şi de-aici munca fără sfârşit, preocupările pentru a-şi clădi o casă ori poate s-o cumpere, s-o închirieze, s-o amenajeze, să se mute sau să călătorească, să schimbe des locuinţa. Şi Marte în casa drumurilor lungi o să-i încurajeze la o vacanţă mai lungă, să traverseze oceanul, să se-mbogăţească din punct de vedere spiritual. Noutăţi în sfera amoroasă apar încă din prima zi a lui 2012, când tot cerul ţine cu Capricornul şi chiar e momentul să-şi pună o dorinţă! Vor căpăta o doză generoasă de energie ca să poată munci fără niciun rabat să devină cei mai cei, iar Jupiter îi va însoţi într-o frumoasă poveste de dragoste!
De bani vor avea parte atât în ianuarie cât şi în luna februarie când, pe lângă serviciul propriu-zis, vor avea şi vreo colaborare sau mai multe, care să adune bani în cont. în martie, Mercur retrograd le va aduce unele îndoieli referitoare la viitorul relaţiei de cuplu sau al şanselor de a deveni părinţi, dar din 4 aprilie iubirea renaşte ca pasărea Phoenix din propria cenuşă şi nimic şi nimeni nu va sta între cei doi. Şi tot din aprilie se pot semna acte, să legalizeze diverse situaţii, să câştige un proces, să obţină bursă de studiu sau să primească drept de muncă în afara graniţelor. Luna mai poate fi cea mai frumoasă dintre toate lunile acestui an, mai ales pentru cineva care nu mai vede altceva în faţa ochilor decât chipul fiinţei iubite. Soare, Venus, Mercur, Jupiter şi Luna vor fi la un loc în casa dragostei si a creativităţii. Cine-şi doreşte un copilaş poate primi vestea cea bună sau poate se va naşte în familie un bebe. E o perioadă nemaipomenită şi pentru a deveni naşi de botez al unor nou-născuţi. Eclipsa inelară de Soare din 20 mai poate atrage unele probleme de sănătate, dar nu în mod obligatoriu, în iunie va fi un context favorabil proiectelor de mare avengură, în care să fie implicaţi numeroşi colaboratori, să fie pe termen lung şi cu succesul
asigurat. Volumul de muncă va creşte şi Capricornul se va confrunta cu noi provocări cărora le va face faţă cu mult succes.
Eclipsa parţială de Lună din 4 iunie se manifestă ca si precedenta, tot pe segmentul sănătate, şi trebuie avut grijă I atât de propriul organism cât şi de sănătatea părinţilor. Luna plină amplifică toate suferinţele. Din iulie, Marte se va poziţiona în sfera carieră şi, timp de două luni, Capricornul va fi supus unor exigenţe din partea şefilor. Poate vor susţine vreun examen ca să obţină un post râvnit de alti combatanţi.
ECLIPSELE STOARCE DE ENERGIE ORGANISMUL
Capricornii îşi vor face un pic de timp şi pentru o vacanţă din mai alături de fiinţa iubită, de cât si familie, în două tranşe, dacă nu se poate dintr-o singură bucată.
O confirmare în legătură cu o titularizare pe post poate veni înjur de 15 august şi multe planuri se vor da peste cap,în sensul bun! Munca susţinută, perseverenţa Capricornului nu vor rămâne fără o răsplată pe măsura eforturilor. Septembrie se anunţă bănos şi cu definitivări în sfera legată de şcoală, de obţinerea unei burse sau de transfer în alt an de studiu, în octombrie pot apărea unele neplăceri ca urmare a unei suferinţe netratate sau insuficient tratată – nu uitaţi că atât eclipsa din mai cât si cea din iunie storc de energie organismul şi pe un teren fragil, vlăguit se pot instala (batem în lemn!) diverse boli de care trebuie să scape, cum o şti, Capricornul.
Eclipsa de Soare din 13 noiembrie poate pune capăt unei colaborări păguboase, îi poate scuti de o muncă în care doar ei credeau.

PUTEŢI PETRECE SFÂRŞITUL DE AN PE O INSULĂ ÎNSORITĂ
Si aşa stând lucrurile poate încep ceva pe cont propriu, o afacere care să le aducă profit sută la sută. Luna noiembrie mai are încă o eclipsă, însă de Lună, cu penumbră, pe 28 noiembrie, şi vizează atât segmentul profesional, unde munca va fi mai susţinută, cât si pe cel al sănătăţii (din nou!). Conjuncţia Marte, Pluton din 27 poate răscoli şi ea nişte afecţiuni mai vechi dar se poate să marcheze şi ziua în care Capricornul va zbura spre o insulă însorită ori se mută în casă nouă! în decembrie, Capricornul trăieşte intens pentru că ştie că are de recuperat bani, că vrea să ia cadouri celor dragi şi că are atâtea planuri pentru 2013 de nu-şi mai vede capul. Asta înseamnă că e fericit!
în 2012, vor ieşi la iveală şi calităţi ascunse ale Capricornilor. Numai o persoană care îi iubeşte îi poate face să fie inspiraţi, creativi să se apuce de ceva care să-i împlinească din mai multe puncte de vedere. Practic, nativii zodiei Capricorn aveau nevoie de cineva în care să se încreadă, pe care să-l iubească, în care să investească toată căldura şi sensibilitatea lor pe care le ascund cu străşnicie în spatele unei durităţi mascate, ca să se poată apăra de cei care ar putea să le rănească sufletul.

Ce rol joacă in viaţa ta planeta Saturn
Saturn este planeta concentrării, a recompenselor tangibile, tenacităţii, ambiţiei şi productivităţii. Această planetă guvernează, de asemenea, responsabilităţile, regulile, reglementările, durerea, frica, autoritatea, disciplina, controlul şi negarea, înainte de a avea o reacţie de recul, gândiţi-vă la următorul lucru: fără Saturn, n-am vedea niciun progres. Trăim într-o lume tangibilă, iar ne
facem să dăm piept cu realitatea. Fără Saturn, n-am avea standarde, control, structuri – ar fi haos.
Saturn ne apucă de guler şi ne forţează să ne confruntăm cu realitatea. Când Saturn atinge o zonă specifică din astrograma dvs., această zonă înregistrează un fel de mişcare cu încetinitorul ori un fel de congelare. Saturn, Marele învăţător, conferă maturitate şi ne învaţă
valoarea răbdării şi a sacrificiului.
Saturn este planeta dominantă a Capricornului. Are nevoie de 29 de ani pentru a ajunge în toate semnele zodiacului şi rămâne în fiecare semn pentru doi ani şi jumătate.
Ati citit Horoscop Neti Sandu 2012-Capricorn