Tags

Related Posts

Share This

Berbec

Horoscop Neti Sandu Berbec 2012

21 martie – 20 aprilie
Berbecul are cel puţin două motive serioase de bucurie.
Va avea şi anul acesta bani, pentru că Jupiter va “recolta” din toate sursele posibile şi imposibile ca să-i umple visteria nativului. în plus, se va debloca sfera matrimonială şi o să-şi poată întâlni jumătatea, să se căsătorească, dacă asta îşi doreşte.
Berbecii vor fi norocoşi la bani mai mult ca oricând în luna mai, când vin banii care au “zăcut” prin conturile altora, desi erau ai lor.
2012 debutează cu Marte, patronul Berbecului, în mişcare retrogradă timp de patru luni, ianuarie -aprilie, şi asta presupune eforturi susţinute atât la serviciu, la şcoală cât şi în sfera familială, unde sunt de reparat diverse lucruri pe acasă ori cineva este bolnav şi trebuie îngrijit. Se poate ca şi nativul să aibă probleme cu sănătatea, pentru că Marte trage un serios semnal rămânând patru luni retrograd.
Luna martie vine cu promisiuni de bani şi de semnat contracte
Odată rezolvate aceste aspecte, Berbecii vor putea fi consecvenţi cu ţelul lor de a mai urca o treaptă în carieră. Poate vor urma şi nişte cursuri speciale, îşi vor da doctoratul, vor încheia un master şi restul o să vină de la sine, în primăvară. Prin ianuarie, februarie vor fi contactaţi de nişte lideri ai vreunei organizaţii pentru a-şi pune amprenta creativă pe nişte proiecte, care vor prinde foarte bine în viitorul apropiat, în februarie, se pot acutiza unele aspecte ce ţin de sănătate şi, astfel, să scadă randamentul la locul de muncă.
Luna martie vine cu promisiuni de bani şi de semnat diverse contracte care pot fi concretizate abia în aprilie. Mercur, aflat în zodia Berbecului, este retrograd din 12 martie până pe 4 aprilie şi, în tot acest răstimp, “scanează” segmentele din care va extrage
bani şi posibilităţi de angajare, mai ales după 4 aprilie încolo. Tot din aprilie, se ridică embargoul, dispar blocajele din diferitele sectoare de activitate şi din viaţa personală, odată cu mersul direct al lui Mercur, din 4 aprilie, şi al patronului zodiei, Marte, din 14. Nativii vor deveni mai încrezători, mai stăpâni pe situaţie, vor fi refăcuţi din punct de vedere moral şi financiar.

Horoscop Neti Sandu 2012-În vara se poate anunţa o căsătorie

În mai, Berbecii vor primi oferte de lucru, vor reînnoi unele contracte de muncă dacă s-au dovedit avantajoase şi poate vor încerca un proiect nou-nouţ la care numai un Berbec s-ar putea încumeta. Din iunie, accentul se mută de pe sfera financiară pe cea legată de comunicare. Jupiter, Marele Benefic, părăseşte Casa banilor si se postează în Casa studiilor, a comunicării, a sferei birocratice, a deplasărilor pe distanţe mici, iar nativii din Berbec vor deveni mai expansivi. Vor avea parte de o perioadă excelentă pentru învăţat, pentru examene, interviuri, de absolvit cursuri şi să obţină o calificare.
Eclipsa parţială de Lună din 4 iunie va afecta într-o oarecare măsură segmentul comunicării, patronat de Mercur, iar Berbecii trebuie să fie atenţi la mesajele, informaţiile pe care vor să le transmită, să nu existe echivoc şi să nu semneze vreun document care să le anuleze vreun drept, la un moment dat. în luna iulie, Berbecii vor avea o senzaţie de eliberare, pentru că patronul lor, Marte, va intra pe 3 iulie în Zodia Mariajului (Balanţa) şi o să vină cu “propuneri” de relaţie. După jumătatea lunii, cam pe 19, când Marte va fi în opoziţie cu Uranus din Berbec, vor creşte tensiunile dintre partenerii de cuplu. Se poate pune şi problema căsătoriei fie în decursul acestei luni, fie în august când, pe 15, Marte va fi în conjuncţie cu Saturn, adică unul lângă altul, ca să pecetluiască o relaţie ajunsă la maturitate. E o perioadă bună şi pentru angajări, transferuri, examene, interviuri, mai ales că Berbecilor li se pot împlini unele aşteptări care ţin de aspectul financiar, să li se acorde nişte sporuri, facilităţi, maşină la scară şi alte beneficii pe care le poate primi în decursul acestei luni pentru că Soarele, Mercur si Luna vor ajunge în casa astrologică a serviciului şi vor rămâne acolo până în septembrie. Tot în septembrie, Berbecii vor trebui să scoată nişte bani din cont pentru a-şi face un control medical, să urmeze un tratament, să se ocupe şi de sănătatea membrilor familiei, să se asigure că toţi ai casei sunt în bună regulă, în octombrie, Berbecii se vor pune serios cu burta pe. carte pentru că, pe cât de uşor le era să înveţe înainte, să redacteze lucrări sau să susţină nişte examene, acum vor trebui să depună eforturi serioase. Totodată, e o perioadă de expansiune, în care vor intra într-o afacere sau în mai multe şi vor fi veşnic ocupaţi, agitaţi şi dornici să le rezolve pe toate simultan. Şi chiar este posibil să obţină aprobări, semnături, avize favorabile, să ia examene, să fie şi autodidacţi si să-i înveţe si pe alţii carte, pe cât posibil, să-i şcolească într-un domeniu anume. Mulţi sau chiar toţi cei născuţi în zodia Berbecului îl vor aştepta cu sufletul la gură pe acest Octombrie, ca să-i scape de povara lui Saturn, ca să li se elibereze segmentul “căsătorie”, să fie şi ei, în sfârşit, după atâta amar de vreme, fericiţi.
Cei care au trecut printr-o separare pot spera, de-acum încolo, că îşi vor reface viaţa sentimentală. Eclipsa din 13 noiembrie va aduce, probabil, unele “răscoliri” în planul sănătăţii.

Horoscop Neti Sandu 2012-Prea multă sinceritate poate dăuna relaţiilor

În schimb, eclipsa cu penumbră, cea din 28 noiembrie, va “străfulgera” sfera comunicării şi e nevoie de o “cenzură” a vorbelor mai mult ca oricând. Sigur, e de apreciat stilul franc al Berbecului dar, uneori, prea multă sinceritate strică. Se pot câştiga însă bani frumoşi în noiembrie, iniţiativele din timpul anului vor da roade şi se umple contul bancar. Pe 17 noiembrie, Berbecii chiar ar putea primi înapoi bani împrumutaţi de mult cuiva, pe care nu credeau să-i mai vadă vreodată returnaţi. Totodată, grijă mare la sănătate, ar fi bine ca nativii din Berbec să-şi facă un control. Planeta Marte invită la călătorii, aş; că Berbecii profită de orice ocazie să o zbughească la drum chiar dacă bugetul e limitat.
Decembrie va fi ca o cursă de raliu pentru berbeci
Cu cât ne apropiem de decembrie, nevoia, dorinţa de a fi apreciat recompensat şi pus pe un piedestal capătă proporţii uriaşe. Marte va dubla puterea lui Pluton din casa astrologică a carierei şi toate eforturile şi speranţele Berbecului se vor îndrepta către ascensiunea spre culmile puterii. Conjuncţia (apropierea) lui Marte cu Pluton va avea loc pe 27 noiembrie, iar toată luna decembrie va fi ca o cursă de raliu, din care, chiar dacă Berbecii nu vor ieşi învingători, pentru că până la sfârşitul lui decembrie nu se vor anunţa rezultatele finale, ei tot vor rămâne în continuare în competiţie şi pot fi premiaţi în ianuarie şi în februarie 2013.
In concluzie, Berbecii vor avea bani, mai mult noroc în dragoste şi vor fi apreciaţi la justa lor valoare!
Nativii din zodia Berbec se vor afla pe o pantă ascendentă, foarte aproape de vârful piramidei. Si, cu toate că le-a rămas foarte puţin până să atingă o culme a carierei, se poate să fie nevoie de un mare efort şi de sacrificii. Planeta Uranus o să le încarce bateriile ca să treacă de acest ultim obstacol şi să-şi câştige poziţia de lideri absoluţi. Berbecii vor fi norocoşi la bani mai mult ca oricând în luna mai, când vin banii care au “zăcut” prin conturile altora, deşi erau ai lor: bani din colaborări, din afaceri particulare sau din vânzarea unor bunuri. Câteva escapade turistice la munte sau la mare vor aduce un plus de armonie în relaţia sentimentală.
Ce rol joacă în viaţa ta planeta Marte
Marte este planeta care energizează celelalte planete şi casele astrologice. Este o planetă agresivă, puternică, energică, curajoasă, competitivă şi îndrăzneaţă. Marte guvernează tot spectrul de elemente masculine, de la sex la război. Numită şi planeta războinică, Marte este renumită pentru curaj, pasiune, forţă pură şi vigoare. Este de asemenea renumită pentru abilitatea sa de a vă ajuta să vă lăsaţi în urmă adversarii. Marte domină toate instrumentele ascuţite, focul şi orice fel de combustibil. Marte trebuie să cadă într-o poziţie armonioasă pentru a vă ajuta în situaţii care necesită răbdare şi hotărâre. Când razele sale sunt pozitive, Marte are abilitatea de a crea portiţe de scăpare din orice situaţie.
Marte vă permite să progresaţi chiar şi atunci când lucrurile nu merg tocmai bine. Dacă Marte este prea energic, poate provoca o izbucnire emoţională sau un accident fizic. Marte are nevoie de doi ani pentru a orbita zodiacul si stă în fiecare semn pentru 6-7 săptămâni. Dacă este retrograd, poate rămâne într-un semn şi 7-8 luni. Este planeta dominantă pentru Berbec şi planeta co-dominantă pentru Scorpion.
Ati citit Horoscop Neti Sandu 2012-Berbec