Tags

Related Posts

Share This

Balanta

Horoscop Neti Sandu Balanta 2012

23 septembrie-22 octombrie
Balantele vor fi împlinite financiar !

Zodia parteneriatului, a finanţelor va avea parte de ambele aspecte împlinite în decursul anului 2012, ba chiar mai mult decât atât, în sensul că Jupiter, planeta norocului, se va afla, din 11 iunie, în sfera legalizării, a definitivării unor proiecte de anvergură, a drumurilor lungi, a studiilor superioare, într-o rezonanţă perfectă cu Balanţa.
Situaţia financiară pare să stea sub semnul echilibrului, în sensul că Balanţele au învăţat să cheltuiască banii cu măsură, muncind din greu pentru ei.
Prezenţa planetei Saturn, în continuare, în semnul Balanţei, le va conferi stabilitate, statornicie în mai toate segmentele de viaţă, chiar dacă nativii vor resimţi o senzaţie de tergiversare a lucrurilor, că în alte circumstanţe s-au “mişcat” mai repede si cu eficienţă sau cu mai multă supleţe. Saturn însă i-a învăţat să aprecieze propriile eforturi şi pe ale celorlalţi şi-atunci totul va căpăta alt sens, altă greutate.
BALANTELE ÎŞI VOR RECĂPĂTA NEVOIA DE A FI ELEGANTE
Saturn le predă aceste lecţii Balanţelor din octombrie 2012 ! Iar feedback-ul se va vedea chiar şi după 5 octombrie 2012,dată când Saturn părăseşte zodia Balantei şi porneşte să cucerească altă constelaţie, cea a Scorpionului.
Sfera matrimonială va fi mai puţin rigidă şi instabilă, în primul rând pentru că Saturn le va reda libertatea de exprimare şi manifestare, iar Uranus va mai ataca pe două flancuri Balanţa. Situaţia financiară pare să stea sub semnul echilibrului, în sensul că Balanţele au învăţat să cheltuiască banii cu măsură pentru c-au trebuit să muncească din greu pentru ei, iar din 2009 încoace, Saturn le-a dezvoltat un simţ al afacerilor profitabile, cu care vor “mirosi” o sursă financiară de încredere! în prima jumătate a anului, bancherul zodiacului, Jupiter, va tranzita casa averii, a banilor proveniţi din investiţii, şi coşul se va umple treptat. Poate şi pentru că vor contribui partenerul de viaţă, părinţii, vreo rudă pricopsită. Această casă a Vlll-a, a dotei, cum se spune, este şi casa moştenirilor, a donaţiilor.
Este şi casa problemelor de sănătate şi a intervenţiilor chirurgicale, dar fiind bine păzită de către Jupiter, nu vor avea de-a face cu chirurgia.

Horoscop Neti Sandu 2012-BALANŢELE ÎŞI VOR RECĂPĂTA NEVOIA DE A FI ELEGANTE

Se pot ivi unele mici neplăceri pe care un medic priceput le va remedia cu ajutorul unui tratament sau fizioterapie etc. Jupiter va “scana” întreg organismul din ianuarie până în iunie şi nu va lăsa niciun strat neexaminat, ca atare, Balanţele vor avea o sănătate de fier! Ianuarie este o lună în care se pot rezolva chestiuni legate de sfera imobiliară, vândut, cumpărat închiriat un spaţiu sau reamenajarea interiorului chiar şi a casei părinteşti.
Balanţele vor avea succes în plan profesional, îşi pot găsi ceva de lucru şi să câştige bani în plus, în februarie. Cu Venus în sfera matrimonială, vor primi noi dovezi de ataşament şi dorinţa de a fi împreună, de a legaliza relaţia, care este susţinută şi, mai ales, consolidată, de Saturn.
Si, totuşi, cu Mercur retrograd în martie şi aprilie, Balanţele or să fie “încercate” la capitolul fidelitate şi or să se lămurească în privinţa alegerilor făcute. După 4 aprilie, acei nativi care nu şi-au găsit jumătatea pot întâlni şi ei un suflet care să-i iubească, aşa cum şi ei sunt capabili s-o facă.
Balanţele îşi pot rotunji veniturile în luna mai, când Soarele, Mercur, Jupiter şi Luna sunt în casa astrologică a banilor de la serviciu. Vor primi aprecieri din partea şefilor, iar ofertele din diferite direcţii nu vor lipsi. Norocul lor se poate schimba în bine dacă vor avea curajul să intre într-o altă formă de colaborare sau să-şi deschidă propria afacere. în privinţa celei de-a doua variante, e de spus că satisfacţiile vor fi suficient de mari încât să merite efortul uriaş pe care-l vor depune! Atenţie însă la sănătate în luna mai! Eclipsa inelară de Soare din 20 mai poate scoate la iveală ceva care mocnea de ceva vreme, dar nu se manifestase în mod evident. Banii din cont trebuie păziţi, protejaţi cumva, să nu le fie altora la îndemână…
În iunie, se schimbă vibraţia odată cu intrarea lui Jupiter în zodia Gemenilor (tot semn de aer ca şi Balanţa) şi totul se va înviora. Se deschid noi oportunităţi de a căpăta experienţă lucrând în străinătate sau mergând cu o ursă de studii. Pe 4 iunie, va fi o lipsă parţiala de Lună (la Lună plină) şi vulnerabil în acea zi pare să fie segmentul deplasări, aşa încât mare, maaare atenţie la volan! Din 3 iulie, Marte intră în Balanţă şi va fi un combustibil perfect pentru cei care aşteptau un impuls, să-i împingă cineva de la spate să se lupte pentru drepturile lor. Pe 19 iulie, Marte din Balanţă va fi în opoziţie cu Uranus în Berbec şi acest duel poate face “victime” după nişte certuri, dispute, negocieri eşuate, dar se poate şi să fie doar o zi cu mult consum nervos şi-atât. Şi luna august este marcată de prezenţa lui Marte în Balanţă, ceea ce înseamnă că nativii vor face mari progrese atât în plan personal, cât si profesional. Vor fi probabil cheltuieli masive în august şi septembrie, întrucât Marte “înghite” sume uriaşe de bani, nu se joacă! Mercur însă va echilibra balanţa şi vor intra bani în intervalul septembrie-decembrie. În octombrie, Soarele va reîncărca bateriile Balanţei şi va porni cu forţe proaspete să dobândească noi şi noi succese.

Horoscop Neti Sandu 2012-MARE ATENŢIE CUI VEŢI ÎMPRUMUTA BANI

Din 5 octombrie, Saturn va intra în Scorpion, care pentru Balanţă reprezintă casa banilor, a salariului şi a colaborărilor de pe urma cărora se pot câştiga bani. Si pentru că Saturn aici înseamnă bani cu târâita, e posibil ca nativii din Balanţă, unii dintre ei, mă rog să recurgă la un credit bancar pentru o casă, o maşină, ori pentru alte nevoi personale şi, în acest caz, banii se vor duce, lunar, pe rate. în noiembrie, eclipsa totală de Soare din 13 pică în casa banilor şi Balanţele trebuie să fie atente cui împrumută bani. Mai mult, să fie cu băgare de seamă la semnarea actelor, a statelor de plată. E posibil să încaseze bani pentru că eclipsa este pe fenomenul de Lună nouă, iar Soarele şi Luna vor fi împreună în casa banilor.
ANUL NOU VINE CU O ÎMPLINIRE SUFLETEASCĂ
Si tot în noiembrie, va fi şi o eclipsă de Lună cu penumbră, pe 28, la Lună plină, iar Luna va fi în Gemeni, în sfera intelectului abstract, a studiilor, examenelor, a deplasărilor pe distanţă lungă şi a legalizărilor. E nevoie de prezenţă de spirit, atenţie să nu se strecoare vreo vorbă, o cifră care să încurce totul, să rateze aceşti nativi un examen, o sumă de bani, o plecare. Soarele va fi tot în casa banilor, dar nu va avea nicio influenţă negativă. în decembrie, Mercur şi Venus vor tranzita casa banilor, aşa încât Balanţele vor avea bani de Sărbători, vor putea călători şi-şi vor reînnoi atât garderoba cât şi locuinţa. De Anul Nou, Marte intră în casa sentimentelor şi vine cu o promisiune de împlinire în plan afectiv. Trebuie crezut pe cuvânt!În general, nativii din zodia Balanţă sunt rafinaţi, inteligenţi si plini de bun-simţ care se poartă întotdeauna cu calm în situaţii presante. în 2012, Balanţele îşi vor recăpăta fineţea, sensibilitatea, nevoia de a fi elegante, rafinate, fashion-icon-uri şi, în general, consumatoare de artă, în toate formele ei.
Ce rol joacă în viaţa ta planeta Venus
Venus vă domină emoţiile, inima, viaţa amoroasă şi plăcerile. Această planetă feminină guvernează frumuseţea, moda şi artele frumoase. Planeta aceasta face lumea mai interesantă şi mai distractivă. Poziţia lui Venus în semnul dvs. poate aduce favoruri financiare importante şi câştiguri materiale.Venus guvernează peste tot ceea ce este frumos. Venus ne oferă ocazia să ascultăm muzică, să savurăm o mâncare delicioasă, să ne bucurăm de un parfum bun, să apreciem un vin vechi sau să avem chef de o expoziţie de artă. Venus vă poate ajuta să vă seduceţi partenerul.Venus este atrăgătoare, ,receptivă şi hipnotică si nu este niciodată agresivă. Venus este capabilă să se impună folosind farmecul in loc de forţă. Unii consideră că această planetă este un pic hedonistă, e adevărat, Venus tinde să nu fie foarte profundă, etică sau morală. La fel ca Mercur, Venus stă aproape de Soare. Stă pentru 2-3 săptămâni într-un semn, însă atunci când este retrogradă poate rămâne si pentru cinci luni. Venus are nevoie de 10-12 luni pentru a face turul tuturor semnelor zodiacale si este planeta dominantă pentru Taur si Balanţă.
Ati citit Horoscop Neti Sandu 2012-Balanta