Tags

Related Posts

Share This

Marti 13

Marţi 13 vine la pachet cu o eclipsă totală de Soare. Astrologic se traduce printr-un deficit energetic pentru fiecare dintre noi.

Eclipsă totală de Soare ne poate influenţa în special la capitolul bani, decizii legate de bani, credite şi tranzacţii imobiliare. În ziua de marţi, 13 noiembrie este posibil să avem bătăi de cap dacă trebuie să trecem pe la notariat. Atenţie la sănătate. O problemă amânată, neglijată se poate acutiza tocmai pe 13.

Berbec

Aveţi grijă de casă banilor. Poate faceţi un demers bancar, notarial. Trebuie să fiţi însă atenţi la tot ce semnaţi, daţi sau primiţi. De asemenea, mare atenţie la sănătatea voastră şi la cea a părinţilor sau rudelor apropiate.

Taur

Acţiunea are loc în casa parteneriala, a proceselor. Un impact puternic emoţional vă poate face să renunţaţi la o acţiune, la o vrajbă. Inspiraţia divină va ajuta să depăşiţi o problemă de sănătate.

Gemeni

Detalii, despre cum ne poate inluenta pe fiecare dintre noi eclipsa de Soare, vineri, ora 14.00 la Horoscop cu Neţi Sandu şi Elena Lasconi pe www.stirileprotv.ro.

Rac

Dacă v-aţi pus mari speranţe într-o relaţie se poate întâmpla ceva. Aşteptările vă pot fi înşelate. Vă puneţi semne de întrebare în urma unui telefon, mesaj. Cei care lucrează în domeniul artelor s-ar putea să fie dezamăgiţi pentru că lucrurile făcute de ei nu vor fi apreciate. Femeile care fac un tratament de fertilitate ar putea întâmpina ceva probleme.

Leu

E posibil să fie nevoie să aveţi grijă de cineva, să acordaţi ajutor. Atenţie la ce mâncaţi, să nu faceţi cumva o indigestie. Dacă vindeţi sau cumpăraţi o locuinţă sau ceva pentru casa în ziua respectivă ar putea avea urmări nu tocmai fericite. În concluzie, multă atenţie.

Fecioară

Stare de nelinişte, griji. Aveţi de prezentat o lucrare sau poate schimbaţi scoala ori plătiţi o taxă, oricum ar fi mare atenţie să nu greşiţi ceva. Atenţie la cum circulaţi, să aveţi actele la voi, telefonul ori o trusă de reparaţii.

Balanţa

Contaţi pe nişte bani, un credit, şi realizaţi că sunt mai puţini decât vă aşteptaţi sau nu vi se dau deloc.

Scorpion

Vă încearcă un sentiment de apăsare, nemulţumire, o stare pe care nu prea o puteţi localiza. Nu faceţi abuzuri culinare, trebuie să fiţi prudenţi pentru a evita diverse probleme de sănătate.

Săgetător

Casa problemelor de sănătate: posibil să va fi neglijat şi acum să întâmpinaţi ceva probleme. Atenţie la duşmanii ascunşi: intrigi de culise.

Capricorn

Puteţi interacţiona ciudat cu prietenii în ziua respectivă. Grupul nu se poate reuni sau este afectat de lider, vă nedreptăţeşte cumva.

Vărsător

Poate aţi avut mari speranţe în planul carierei şi lucrurile nu decurg aşa cum vă doriţi. Luptaţi cu mulţi competitori. Consumaţi multă energie.

Peşti

Eclipsa are loc în casa intelectului abstract, dar şi a drumurilor. Dacă daţi un examen, o să fie cu emoţii. În cazul în care plecaţi undeva, trebuie să fiţi atenţie la drum, să nu intraţi în încurcături.

Data viitoare, tema emisiunii este intrarea soarelui în săgetător.