Tags

Related Posts

Share This

Cum ne afecteaza sanatatea intrarea in Sagetator?

Şi anul acesta “intrăm cu stângul” în zodia Săgetătorului. Explicaţia e simplă. Mercur e retrograd, tocmai am trecut de o eclipsă de Soare, urmează o eclipsă de Lună – aspecte astrologice care ne cam dau peste cap.

Dar chiar şi cu Mercur retrograd vom putea să rezolvăm lucrurile care nu ne-au ieşit până acum. Sau vom putea duce la bun sfârşit proiectele pe care le-am început mai demult. Dar nu va fi uşor. Mare atenţie la legalizările pe care vreţi să le faceţi în această perioadă şi mai ales la comunicarea cu partenerii/colegii din străinătate.

Odată cu intrarea în Săgetător de pe 21 noiembrie trebuie să acordaţi mai multă atenţie sănătăţii. Există o sensibilitate la: bila, ficat, coapse, şolduri.
BERBEC

E semn de foc, la fel ca şi Săgetătorul. Berbecul ar putea să plece în vacanţă, de sărbători. Îşi poate depune CV-ul pentru un loc de muncă sau pentru o bursă în străinătate. Abia acum ar trebui să ia în serios o asemenea plecare în străinătate.
TAUR

Taurul trebuie să aibă grijă de sănătate şi de intenţia de a face copii. Trebuie regândita şi partea financiară. Dacă trebuie să obţină un act pentru a vinde/cumpăra/împarţi ceva, acum ar putea fi o perioadă prielnică.

GEMENI
Experimentează o stare “prea plin”, s-ar putea să nu se poată abţine şi să spună un adevăr care să-l supere pe partener, fie el de viaţă sau de afaceri. S-ar putea ca anumite cuvinte spuse acum să fie reţinute. Nu e o zi extraordinară. Gemenii pot avea şansa de a se căsători în acest an sau de a face un parteneriat de afaceri.

RAC
Casa Serviciului cu noutăţi – ceva nou de lucru, revine la un department unde se simţea mai bine. Trebuie să se întâmple ceva, oricât de mic, care să-i dea speranţe la serviciu. Problemele de sănătate nu pot să fie rezolvate cu uşurinţă.

LEU
Au fost câteva momente în anul ăsta în care leul s-a putut întâlni cu destinul. Mercur a retrogradat în Casa Sentimentelor. Leul ar trebui să fie atent cu cine se întâlneşte, ce telefoane primeşti pentru că o relaţie care se cam dezintegrase se poate repune pe tapet. E valorificata şi Casa Hobby-urilor.

FECIOARĂ
Fecioarele sunt preocupate de toată treaba din casă. Nici nu mai ies în oraş de câte treburi au prin casă. E o perioadă în care se zugrăveşte, se scoate varza pe balcon. Fecioara este în general foarte dedicată. Vor fi probleme legate de părinţi – tată pentru femei, mama pentru bărbaţi – sau de bunici, poate trebuie să meargă la ţară să resolve porcul de Crăciun.

BALANŢA
La şcoala e o atmosferă mult mai bună, poate fac sport împreună, e o activitate mai bogată în această perioadă. Balanţa poate merge mai des la film, la spectacole. Poate trebuie făcut curat în parcare sau în grădina blocului.

SCORPION
Ei sunt vedetele pentru că aici retrogradează Mercur. Au şi axa carmica, au şi Saturn. Până la sfârşitul lunii sau până la sfârşitul anului, Scorpionul îşi va recupera bani sau va primi un credit.

SĂGETĂTOR
Are şanse să urce în carieră, să cunoască lumea, să înţeleagă ce se întâmplă în univers, în jurul lui. E dornic de autocunoaştere. Alte zodii nu are asemenea deschideri. E ultimul an în care Săgetătorul are Mercur retrogradar. Se poate căsători sau poate rezolva ceva pe linie de afaceri.

VĂRSĂTOR
E momentul ca el să fie îndrăgostit. Saturn sta în sfera carierei şi are nevoie ca de aer. Au sarcina de a îi ajută pe cei aflaţi într-o situaţie delicate. Ei cred foarte mult în salvarea oamenilor şi sunt preocupaţi de sănătate. Poate fi un moment prielnic pentru vărsători chiar şi în context politic.

PEŞTI
Au în sfera cariera planete care pot să-i repună pe drumul correct. Peştii reuşesc să atragă atenţia, ştiu să se vândă. E momentul să câştige bani, să-i recupereze după ce alte planete au perturbat întoarcerea banilor în cont. E ocazia să socializeze mai mult, să-şi recapete locul în societate.