Horoscop Azi 9 Noiembrie 2017 Nov09

Tags

Related Posts

Share This

Horoscop Azi 9 Noiembrie 2017

Horoscop 9 noiembrie 2017. Zodia care avansează în carieră.Se poate să ne nimerim la momentul oportun într-o conjunctură favorizantă și să ne câștigăm niște drepturi, să obținem un job, un salariu mai bun și să aflăm răspunsuri la întrebările care ne-au dat insomnii.Vibratia zilei este 9 și o să ne bucurăm de inspirație, și-o să știm ce alegeri să facem.


BERBEC – Poate va face o surpriză partenerul de cuplu și o să va ducă în weekend la plimbare prin țară sau și mai frumos, în străinătate pentru 2, 3 zile. O s-aveți mai mult curaj să atacați un subiect delicat – salariul, cu șefii și totuși să găsiți înțelegere la ei, să va spună măcar când o să vi-l mărească, dacă nu se poate pe loc.
TAUR – Or să vină niște bani care să umple un gol, pentru că altfel ar fi trebuit să va împrumutați și chiar că nu va doreați. Se poate să negociați un contract și poate va consultați cu un avocat, că să nu va treziți cu vreun segment descoperit c-o să fie o sursă de nemulțumire după aceea.


GEMENI – Cineva de la care nu vă puteți lua gândul se prezintă în carne și oase și poate stabiliți și o conexiune, vă armonizați cumva. Vi se propune o nouă afacere și dacă sunteți într-o pauză de lucru, poate acceptați că să v-alegeți cu niște bani pe care să-i puneți de-o parte, s-aveți de rezerva.
RAC – Ați putea câștigă niște bani care să v-ajungă de buzunar, după care o să aterizeze și o suma mai mare – zilele astea. Va puteți descoperi sau re-suscită un hobby care să va mai scoată din starea de amorțeală și să va trezească inspirația, creativitatea, să fiți în forma.


LEU – Se pune problema să va mutați și va fi un efort financiar să reamenajati interiorul, mai faceți niște modificări pe-colo. O să va faceți timp să faceți mișcare, o să-i luați și pe copii, nepoți și va duceți în parc, la o sala de sport și o să va recăpătați cu toții prospețimea, cheful de viata.
FECIOARĂ – Din banii strânși o să luați niște lucruri pentru casă, aparatură, decorațiuni interioare și o să fie pe placul alor vostri. Sunteti preocupați de studii, poate-i îndrumați și pe cei mici spre o serie de cursuri care să le dezvolte niște calități și o să fiți încântați de rezultate.


BALANȚĂ – Sunteti pe picior de plecare, și o s-aveți de lăsat niște lucruri în ordine, pe-acasă, pentru că vreți să va priască șederea la munte. Provocari la tot pasul – sunt lucruri pe care le-ați dorit, cum ar fi să va angajați altundeva și apar și neprevăzute, care să sperăm că n-or să va prindă pe picior greșit.
SCORPION – Vă reușesc demersurile care țin de serviciu, de școală și în general de semnarea actelor, lucrurile se vor urgenta. Vă pregătiți de o relansare, aveți un proiect incitant și o să puneți mult suflet să faceți lucrurile ca la carte, c-aveți câte ceva de dovedit unora care vă contesta.


SĂGETĂTOR – Cineva pe care nu l-ați mai văzut de mult va da un semn de viață și tatonează terenul c-ar vrea să se-ntoarcă. Niște oameni vor să vă coopteze într-o activitate paralelă cu serviciul și o să vă dați interesul să vă sincronizați cu acești coechipieri să impresionați anturajul.
CAPRICORN – Poate se ivește ocazia să vă luptați pentru un post de conducere, pentru un salariu mai bun, o primă, o serie de avantaje – și se-anunță succes. O persoană influentă se oferă să v-ăjute și o să va fie mai ușor la treaba cu puțin sprijin, o să mai aveți timp și de altceva și în primul rând de voi.


VĂRSĂTOR – Cineva tânăr vrea să vă asociați că să câștigați niște bani și bine-ar fi să fie și cu prestigiu. E posibil să dați un test că să fiți acceptați la niște cursuri de specializare sau că să primiți o confirmare în postura de șefi, la o scară oricât de mică – de șefi de tură, de departament.
PEȘTI – E posibil să luați niște bani și să va bucurați că, în sfârșit, va puteți permite niște mărunțișuri care să va mai destinda. Poate-o s-aveți prilejul să ajungeți în alt oraș să rezolvați probleme de serviciu sau poate aveți de dat examene, că sunteți înscriși pe-acolo la vreo facultate, un master.