Horoscop  4 Aprilie 2020 Apr03

Tags

Related Posts

Share This

Horoscop 4 Aprilie 2020

Horoscop 4 Aprilie 2020, cu Neti Sandu. Leilor le va intra o sumă mare de bani în cont.Horoscop 4 Aprilie 2020, prezentat de Neti Sandu. O zi cu veşti bune. O să mai şi respirăm, lăsăm deoparte stresul, grija banilor şi să ne bucurăm de o nouă zi din viaţă, de sănătate, de prezenţa cuiva care ne face viaţa frumoasă.Vibraţia zilei este 4 şi o să spunem lucrurilor pe nume, o să fim sinceri.


HOROSCOP 4 Aprilie 2020 BERBEC – E cineva care va dă târcoale, dar nu îndrăzneşte să vă abordeze – poate faceţi voi primul pas – la telefon, în video. Vă simţiţi atraşi de lucruri noi, incitante, să evadaţi din real, să încercaţi ceva nou care să vă destindă, să faceţi un sport de apartament.
HOROSCOP 4 Aprilie 2020 TAUR – Poate faceţi cumva să puneţi la cale o afacere pentru vremurile bune care or să vină şi o să v-alegeţi cu un extra job. Poate rezolvaţi prin telefon ceea ce trebuia făcut la faţa locului, în altă țară şi scurtaţi astfel distanţele – şi încheiaţi socotelile.


HOROSCOP 4 Aprilie 2020 GEMENI – Vă puteţi asocia cu nişte oameni care au aceleaşi preferinţe şi o să faceţi echipă la distracţie, şi poate şi la treabă, fără să vă-ntâlniţi. E nevoie de voi, de idei, de strategii, de ieşit dintr-un blocaj şi-o să vă puneţi semnătură pe organizare, sau la nivel de echipa – să fie sincron.
HOROSCOP 4 Aprilie RAC – Se poate să vi se mulţumească pentru ce-aţi realizat la un moment dat şi să fie un imbold pentru mai departe, să ridicaţi şi mai sus ştacheta. O să vă lăsaţi cooptaţi în diverse activităţi care să vă destindă, să vă dea idei care să vă-ncarce cu energie şi să vă imprime un optimism revigorant, dar fără să ieşiţi din casă, într-un video call.


HOROSCOP 4 Aprilie LEU – Vine un mesaj de departe şi puneţi pe hârtie condiţiile unei întâlniri pentru când s-o putea ajunge. Încep să se facă plăti şi va pica nişte bani, şi-o să aveţi de făcut achiziţii online.
HOROSCOP 4 Aprilie FECIOARĂ – Poate descoperiţi printre mesaje, e-mailuri ceva care v-anunţă c-aveţi de luat bani şi că vi s-au aprobat nişte cereri. O veste, s-o fi găsit o soluţie pentru relaţia voastră, şi-o să vă atingă la sentimente – e cineva cu care sunteţi compatibili.


HOROSCOP 4 Aprilie BALANŢĂ – Se poate să vă ocupaţi de curăţenie, de amenajări interioare şi să vă şi destindeţi, citiţi o carte, ascultaţi muzică, vedeţi filme. O întrunire de familie ar face lumină într-o chestiune care v-a frământat şi o să puneţi lucrurile în ordine, ca să ştiţi ce aveţi de făcut.
HOROSCOP 4 Aprilie SCORPION – Poate faceţi un efort financiar pentru copii – le cumpăraţi jocurile preferate şi vă jucaţi împreună. O să probaţi trăinicia relaţiei, staţi de vorbă, faceţi mărturisiri şi vedeţi ce a dăunat relaţiei şi luaţi decizii.


HOROSCOP 4 Aprilie SĂGETĂTOR – Un răspuns din partea cuiva care vă iubeşte va da speranţe c-o să puteţi fi fericiţi, mai ales c-aveţi multe în comun. Viaţa voastră se poate rescrie frumos şi să porniţi cu dreptul într-o relaţie care să vă aducă fericirea pe care o căutaţi dintotdeauna – şansă e de partea voastră.
HOROSCOP 4 Aprilie CAPRICORN – Se poate să luaţi un permis, să se scrie de bine despre voi, şi să vă faceţi planuri pentru proiectele – de sertar, c-aveţi ceva la secret, să vă reinventaţi. Se poate să vă faceţi timp şi pentru treburile gospodăreşti, dar şi să ieşiţi puţin la aer – la voi în curte, dacă nu puteţi ieşi în oraş.


HOROSCOP 4 Aprilie VĂRSĂTOR – O veste bună de la cineva care vă simte lipsa şi vrea să vorbiţi, care să vă facă vreo mărturisire – de dragoste.Voi o să vă faceţi planuri pentru o activitate de grup, care o să se desfăşoare probabil după Paşte, dacă mai devreme nu se poate.
HOROSCOP 4 Aprilie PEŞTI – Se poate să găsiţi o metodă de joacă pentru copii, poate vă implicaţi şi voi, ca să le fiţi companie, şi să vă mai dezmorţiţi şi voi. O să tot aveţi parte de surprize, o să primiţi telefoane, va caută cineva care vrea să fiţi împreună.