Horoscop  29 Aprilie 2020 Apr28

Tags

Related Posts

Share This

Horoscop 29 Aprilie 2020

Horoscop 29 aprilie 2020, cu Neti Sandu. Capricornii descoperă o nouă sursă de venit.Horoscop 29 aprilie 2020, prezentat de Neti Sandu. O zi de eforturi. O să trebuiască să facem şi acele lucruri pe care le-am tot amânat, ca să scăpăm odată de ele, să ne eliberăm.


HOROSCOP 29 APRILIE 2020 BERBEC – O să intraţi la cheltuiala c-aţi găsit ceva la un preţ rezonabil şi nu vreţi să rataţi o astfel de ocazie. Se pare c-o s-aveţi curaj să-ncepeți ceva care să vă scoată dintr-o stare de amorţeală, o încleştare şi-o să vă asiguraţi banii de mâncare, deocamdată.
HOROSCOP 29 APRILIE 2020 TAUR – O să vă asociaţi cu nişte tineri, poate va fi un schimb profesional, o să colaboraţi pe net şi o să faceţi nişte lucruri să funcţioneze. Poate vi se trimit nişte ajutoare şi o să vă simplificaţi şi munca şi viaţa, în general, mai ales dacă o să lucraţi de acasă în perioada asta.


HOROSCOP 29 APRILIE 2020 GEMENI – E posibil să modificaţi un contract, să revizuiţi nişte paragrafe ca să vă puneţi la adăpost. Se poate să vă puneţi mintea la contribuţie să abordaţi o altă metodă de lucru, ca să nu mai fie nevoie să ieşiţi, ca să faceţi totul de-acasă.
HOROSCOP 29 APRILIE 2020 RAC – O să găsiţi înţelegere la partenerul de cuplu şi o să împărţiţi în aşa fel timpul şi munca încât să vă completaţi frumos. Poate va trebui să faceţi nişte achiziţii ca să vă puneţi casa la punct, să reparaţi câte ceva, să înlocuiţi nişte aparate care s-au defectat şi o să merite investiţia.


HOROSCOP 29 APRILIE 2020 LEU – E bine s-aveţi grijă cu alimentaţia, să nu mâncaţi mai mult decât aveţi nevoie să nu luaţi în greutate, c-apar probleme cardiace. Vă faceţi curaj să le cereţi nişte înlesniri şefilor, ca să vă achitaţi de toate obligaţiile, să vă luaţi salariul ca să vă fie la adăpost familia.
HOROSCOP 29 APRILIE 2020 FECIOARĂ – O să înlocuiţi nişte lucruri de prin casă cu altele pe care le-aţi fi comandat ca să fie ceva nou şi frumos de Paşte. Poate-ați consumat proviziile şi o să vă faceţi comanda, vă întrebaţi şi de banii pe care-i aveţi de primit ca să aveţi cu ce cumpără în continuare şi să mai plătiţi una, alta.


HOROSCOP 29 APRILIE 2020 BALANŢĂ – Vin de undeva nişte înlesniri, şi unele veşti bune din partea unor prieteni care-au ieşit dintr-un impas. Poate va trebui să cheltuiţi mai mult decât aveaţi de gând ca să vă luaţi de pe-acum câte ceva care o să vă fie de folos de sărbători şi o să vă ţină pân-atunci.
HOROSCOP 29 APRILIE 2020 SCORPION – O să vedeţi c-or să vină şi banii pe care-i aşteptaţi, mai ales dacă aţi făcut demersurile necesare şi n-aşteptaţi să pice din cer. O să v-apucaţi şi de muncile grele pe-acasă, dacă tot vin sărbătorile şi vreţi s-arate casa – bec -și-o să pună toată lumea umărul.


HOROSCOP 29 APRILIE 2020 SĂGETĂTOR – Se interesează cineva de voi şi o să menţineţi o relaţie vie până o să puteţi fi împreună. Se pare c-o să mai schimbaţi metoda şi o să ţineţi pasul cu ritmul de la serviciu, care e alert, şi se modifica de la o zi la alta.
HOROSCOP 29 APRILIE 2020 CAPRICORN – Poate faceţi şi nişte treburi serioase pe-acasă, reparaţii, zugrăveala, întors casa pe dos, de sărbători, dar şi ca să fie şi mai locuibilă. O să vă puteţi înţelege cu nişte oameni care erau destul de inflexibili şi o să puneţi în funcţiune ceva care să v-aducă bani.


HOROSCOP 29 APRILIE 2020 VĂRSĂTOR – Încă mai aveţi de făcut câte ceva pe la maşină, dar dacă tot n-o folosiţi nu e nicio grabă, o s-o faceţi voi să meargă, când o fi şi-o fi. Poate luaţi startul într-o nouă provocare profesională şi o să faceţi lucruri de calitate-o fi ceva inedit şi care-o să vă aducă în centrul atenţiei.
HOROSCOP 29 APRILIE 2020 PEŞTI – Se poate să vă vină rândul să vă duceţi la job, să faceţi şi cumpărături, dacă tot ieşiţi din casă, poate şi ceva medicamente or trebui. Se poate s-aveţi de dat nişte examene online şi să mai primiţi şi nişte drepturi, să nu bateţi pasul pe loc, să aveţi de luat bani pentru traiul zilnic.