Horoscop  28 Februarie 2020 Feb28

Tags

Related Posts

Share This

Horoscop 28 Februarie 2020

Horoscop 28 februarie 2020, prezentat de Neti Sandu. Taurii primesc o veste extraordinară.Horoscop 28 februarie 2020, cu Neti Sandu. S-avem curaj să-ncepem lucruri noi care să ne ducă spre succes şi o să mai şi primim ajutor din partea celor care cred în noi.Vibraţia zilei este 9 şi o să putem atinge nişte performante.


HOROSCOP 28 FEBRUARIE 2020 BERBEC – Se poate să primiţi un cadou, poate sărbătoriţi ceva, sau o fi o mică atenţie din partea cuiva care vă-ndragește. Un câştig, o sumă de bani, o aprobare, că puteţi lucra la ceva care va place, şi o să vă bucuraţi de nişte facilităţi şi n-o să fie puţin lucru.
HOROSCOP 28 FEBRUARIE 2020 TAUR – O să vă puteţi asocia numele, imginea cu ale altcuiva şi să faceţi o afacere care să v-aducă profit. Voi păreţi a fi pe picior de plecare şi dacă n-aveţi voi niciun astfel de gând o să vină altcineva cu ideea, ca să exploraţi spaţii noi sub bagheta lui Uranus.


HOROSCOP 28 FEBRUARIE 2020 GEMENI – Se poate să primiţi ok-ul pentru un post, o funcţie, o schimbare pe care-aţi cerut-o şefilor şi o să se-mplinească. O să faceţi monetarul să vedeţi ce bani aţi strâns şi ce puteţi cumpăra cu ei şi-i întrebaţi şi pe ai voştri, şi-n funcţie de priorităţi alegeţi.
HOROSCOP 28 FEBRUARIE 2020 RAC – O să intraţi într-o rundă serioasă de negocieri, ca să nu vă lăsaţi exploataţi de vreun angajator că voi vă cunoaşteţi valoarea. Poate-aveti de organizat o ieşire la sfârşit de săptămână şi vă duceţi la munte, la cineva la rude, la prieteni şi o să vă recuperaţi fizic, emoţional, daţi refresh – total !


HOROSCOP 28 FEBRUARIE 2020 LEU – E cineva de la mare depărtare şi care va duce dorul şi o să-i promiteţi c-o să vă şi vedeţi, dac-o fi şi-o fi. Se observa un câştig sufletesc, în primul rând şi apoi material şi o să vă puteţi permite lucrurile la care aţi visat cine ştie de când, c-aveţi o listă cu astfel de lucruri.
HOROSCOP 28 FEBRUARIE 2020 FECIOARĂ – Cineva de care sunteţi foarte ataşaţi sufleteşte vrea un răspuns de la voi, are nevoie de certitudini şi o să vă puneţi de acord, pe cât posibil. O să luaţi în calcul o propunere de afaceri şi nu e decât un pas până la un accept care-o să v-aducă satisfacţii profesionale, şi or să fie şi bani.


HOROSCOP 28 FEBRUARIE 2020 BALANŢĂ – Vă conectaţi la energia unui grup şi o să faceţi treabă minunată împreună, o să fiţi încântaţi de rezultatele muncii voastre. Cineva care-nseamna mult pentru voi o să vină cu o idee strălucită, să petreceţi un timp de calitate împreună, şi poate puneţi la cale un eveniment, un party-surpriza.
HOROSCOP 28 FEBRUARIE 2020 SCORPION – Poate dispuneţi de toată suma cu care-aţi putea cumpăra o maşină şi treceţi la fapte – vă luaţi ce vă permiteţi până la urmă. Se poate să se rezolve o chestiune care ţine de o legalizare şi o să vă puteţi muta, să vă angajaţi în altă parte, sau să câştigaţi un proces, o custodie a copiilor.


HOROSCOP 28 FEBRUARIE 2020 SĂGETĂTOR – Sfera creativităţii e animată şi o să acordaţi mai mult timp activităţilor recreative şi-o să puneţi în practică o idee, un gând. Se poate să aflaţi şi voi o veste bună despre postura de părinţi, c-o să puteţi avea copii, ca un tratament şi-a făcut efectul, că nu-s probleme de sănătate.
HOROSCOP 28 FEBRUARIE 2020 CAPRICORN – O să aveţi succes la şcoală, la activităţile de tip intelectual şi o să-i puteţi îndruma şi pe copii – că poate vor să aleagă un domeniu de studiu anume. O reuşită, vi se dă undă verde la un proiect care o să vă asigure bani şi alte avantaje de care-or să se bucure şi ai voştri, nu numai voi.


HOROSCOP 28 FEBRUARIE 2020 VĂRSĂTOR – Sunteţi pe punctul de a legaliza relaţia care abia acum a atins pragul de maturitate şi o să începeţi o viaţă nouă, o s-aveţi copii. Se observă un câştig suplimentar, vi se adăugă ceva la salariu, o fi şi vreo primă, şi o să vă bucuraţi de un nivel de trăi mai ridicat – oricum, era o aspiraţie mai veche.
HOROSCOP 28 FEBRUARIE 2020 PEŞTI – O să luaţi nişte bani cu care o să daţi o raită pe la magazine şi o să faceţi o aprovizionare cu de toate. O să faceţi voi cumva să vă reinventaţi c-aveţi multe de spus, de făcut şi-o să puteţi câştiga bani, dac-o să fie cineva care să-mbrațișeze ideile voastre.