Horoscop  27 Octombrie 2019 Oct27

Tags

Related Posts

Share This

Horoscop 27 Octombrie 2019

Horoscop 27 octombrie 2019, prezentat de Neti Sandu. Leii se așază la casa lor.Horoscop 27 octombrie 2019, prezentat de Neti Sandu. Leii se așază la casa lor.Horoscop 27 octombrie 2019, prezentat de Neti Sandu. O să ne putem reface relațiile de prietenie, de colaborare cu oameni cu care ne-am înțeles foarte bine și am vrea să repetăm experientă, să ne-ajute și sufletește și în plan material.Vibrația zilei este 9 și o să dăm dovadă de un plus de înțelegere în situații neobișnuite.


HOROSCOP 27 OCTOMBRIE 2019 BERBEC – E cienva care e răbdător să va întâlnească, poate v-ați cunoscut în rețelele de socializare și poate ieșiți la cafea, dacă vreți și voi. Se poate s-aveți o discuție decisivă cu cineva care vă propune un job, iar condițiile contează foarte mult pentru voi, nu prea sunteți dispuși să faceți prea mult rabat.
HOROSCOP 27 OCTOMBRIE 2019 TAUR – O să primiți o invităție la o cafea, la un tete a tete, poate vi se face vreo declarație de dragoste și o să fie o schimbare radicală în relație. Se poate să va întâlniți cu mai multă lume și să va bucurați de veștile bune pe care o să le aflați și poate și voi aveți de împărtășit un secret, că va căsătoriți, c-o s-aveți copii.


HOROSCOP 27 OCTOMBRIE 2019 GEMENI – Fosta relație vrea să va convingă să fiți din nou împreună dar e de văzut dacă și-a învățat lecția, sau nu s-a schimbat nimic. Poate aveți de luat o decizie în familie și va strângeți la masă, dezbateti subiectul, va mai ocupați și de sănătatea celor din familie și o să fie armonie la voi acasă.
HOROSCOP 27 OCTOMBRIE 2019 RAC – Și la voi pare să fie cineva care naște …., cu ideea că v-a pierdut și insistă să-i mai acordați o șansă-acum, de voi depinde. Se poate să le faceți o vizită unor prieteni sau rude care sărbătoresc ceva și vor să fiți voi de față , să va bucurați de lucrurile nou apărute în viață lor, a voastră.


HOROSCOP 27 OCTOMBRIE 2019 LEU – Relația voastră sentimentală promite să între pe făgașul cel bun și să vă așezați la casă voastră dacă n-ați făcut-o deja. E posibil s-o porniți la drum, un dus întors la munte sau în stațiunea preferată , să va aerisiți, poate v-așteaptă cineva că să vă revedeți după o lungă absență.
HOROSCOP 27 OCTOMBRIE 2019 FECIOARĂ – Se pare c-o să intrați la cheltuială să le luați unor prieteni sau celor din familie ce au nevoie, ori poate e o nuntă la care trebuie să contribuiți și voi cu bani, cadou. Se strânge familionul și vă faceți program comun de plimbare, de distracție și o să va refaceți tonusul, să funcționați la capacitate maximă de mâine-ncolo.


HOROSCOP 27 OCTOMBRIE 2019 BALANȚĂ – O să va plimbați cu mașina, sau poate prietenii va invită într-o excursie și va-ntoarceti la noapte. E un surplus energetic pe care-l puteți descărca în plimbare, vă duceți la o sală de sport, într-un parc de distracții unde o să eliberați adrenalină, să fiți fresh.
HOROSCOP 27 OCTOMBRIE 2019 SCORPION – Se poate să dați o petercere de zi aniversară, ori v-ați luat serviciu, sau v-ați fi mutat în casă nouă. Se poate s-aveți niște obligații de familie care vă rețin acasă și-o să va rupeți cu greu o ora, două să ieșiți la o cu prietenii.


HOROSCOP 27 OCTOMBRIE 2019 SĂGETĂTOR – O să-i imobiliziati pe prieteni să ieșiți la o manifestare cu public poate practicați un sport, sau e vreo acțiune caritabilă. Invitația la o nuntă s-ar putea să coste cam scump, dar o fi vreo petrecere simandicoasă, și nici nu va puteți eschiva pentru că e o cerere care e importantă pentru voi.
HOROSCOP 27 OCTOMBRIE 2019 CAPRICORN – Relația de cuplu promite să fie mai fermă, o să dați dovadă de un alt soi de înțelegere telepatică. O să vă caute cineva care vrea să va cunoașteți mai bine și o să alegeți un loc de întâlnire, poate plecați într-o excursie și eventual mai luați și niște prieteni cu voi.


HOROSCOP 27 OCTOMBRIE 2019 VĂRSĂTOR – Va pregătiți de o ieșire în lume și care s-ar putea să fie un bun moment de relansare pe scena socială. Poate o să renunțați la un program că să îi facetio vizită cuiva care treaverseaza o perioadă mai delicată și să și rămâneți peste noapte, dacă e în alt oraș.
HOROSCOP 27 OCTOMBRIE 2019 PEȘTI – Or să va fie recunoscute niște merite în cadru public și poate va fi un succes în carieră pe mai departe, o să va resemnați. Intrați la cheltuială poate pentru c-o să-i invitați pe prieteni la masă , s-a întâmplat ceva nou și bun în viața voastră și vreți să vă bucurați împreună cu cei dragi.