Horoscop  26 Septembrie 2020 Sep26

Tags

Related Posts

Share This

Horoscop 26 Septembrie 2020

Horoscop 26 septembrie 2020, prezentat de Neti Sandu. Racii au parte de o revedere emoționantă.Horoscop 26 septembrie 2020, prezentat de Neti Sandu. Sunt lucruri pe care-am uitat, sau n-am vrut să le spunem, sau să le facem, dar acum ne-am decis să trecem la acţiune.Vibraţia zilei este 8 şi o să ne bucurăm de un câştig, fie el şi spiritual.


HOROSCOP 26 SEPTEMBRIE 2020 BERBEC – Se anunţă cineva de la drum, poate vine din altă ţară şi o să vă petreceţi şi ziua de azi şi poate şi pe cea de mâine împreună. O să puteţi recupera un timp pierdut şi să vizitaţi nişte locuri care vă trezesc amintiri frumoase şi or să fie şi oameni dragi care-or să se bucure să vă revadă.
HOROSCOP 26 SEPTEMBRIE 2020 TAUR – Vă invită cineva la o aniversare, se sărbătoreşte ceva şi o să fie o atmosferă pe gustul vostru. Se poate să daţi o raită pe la magazine şi online să vă luaţi lucruri utile pentru casa, poate vă pregătiţi de un eveniment care o să se-ntâmple în curând.


HOROSCOP 26 SEPTEMBRIE 2020 GEMENI – Poate vă vedeţi cu prietenii, să schimbaţi idei, impresii, să vă faceţi planuri ca să petreceţi un timp de calitate împreună. Vă puteţi găsi ceva distractiv de făcut, poate vă duceţi într-un parc de agrement, sau pe munte, la malul mării să vă delectaţi cu sporturi de toate felurile.
HOROSCOP 26 SEPTEMBRIE 2020 RAC – O revedere emoţionantă, vine cineva care v-a dus dorul şi o să redescoperiţi bucuria de a sta la poveşti, până târziu. Se poate repara o relaţie care a mai pierdut din intensitate şi o ieşire la cafea ar fi varianta simplă, deloc de neglijat pentru reabilitare.


HOROSCOP 26 SEPTEMBRIE 2020 LEU – Se-anunţă cineva în vizită, dar vă puteţi vedea şi în oraş, staţi la o terasă, la cafea şi poate-ncepe o idilă. Poate reamenajaţi interiorul încât să aveţi loc şi de studiu, şi de joacă pentru copii, să-ncapă toată lumea şi să fie şi aerisit, poate vă ocupaţi şi de balcon, curte.
HOROSCOP 26 SEPTEMBRIE 2020 FECIOARĂ – Poate va mai rămân bani şi de distracţie după ce luaţi lucrurile obligatorii şi asiguraţi un buget zilnic, să fiţi la adăpost. O să cheltuiţi nişte bani c-aveţi de luat diverse lucruri şi o să le faceţi şi surprize alor voştri, poate vă duceţi şi la un eveniment festiv şi o să fie iarăşi cu cheltuiala.


HOROSCOP 26 SEPTEMBRIE 2020 BALANŢĂ – O să fie cineva insistent, ca să vă convingă să fiţi împreună, c-aveţi ceva în comun şi nu trebuie ratată o astfel de şansă. O să ocazionaţi întâlniri cu oameni care v-au propus mai de mult să vă duceţi la ei, sau să vină ei la voi şi să consolidaţi relaţiile.
HOROSCOP 26 SEPTEMBRIE 2020 SCORPION – E un eveniment la care o să vreţi s-ajungeţi chiar dacă e şi în alt oraş, şi să rămâneţi şi mâine, eventual. Poate mai lăsaţi de la voi şi treceţi peste o supărare, nişte vorbe aruncate la-ntâmplare ca să rămâneţi în termeni buni cu o persoană valoroasă.


HOROSCOP 26 SEPTEMBRIE 2020 SĂGETĂTOR – E un grup care vă scoate să faceţi mişcare, să vă pierdeţi în nişte peisaje de vis şi o să vă priască ieşirea. O să treceţi în revistă evenimentele din oraş, să faceţi un tur de forţă, că vreţi să fiţi la curent cu ce se-ntâmplă, cu ce se poartă şi o să luaţi pulsul urbei.
HOROSCOP 26 SEPTEMBRIE 2020 CAPRICORN – O să vă lăsaţi curtaţi de cineva care vine cu o serie de calităţi pe care să le luaţi în considerare, că-s valoroase. O întâlnire cu cineva care vine cu veşti amestecate, dar o să vă facă ziua frumoasă, c-o să ştiţi să prindeţi din zbor o idee, să vă concentraţi pe o afacere profitabilă.


HOROSCOP 26 SEPTEMBRIE 2020 VĂRSĂTOR – E posibil să-ntâlniţi pe cineva care să se muleze perfect pe felul vostru de a fi şi să formaţi un cuplu, să vă meargă bine. Poate are o cunoştinţă vreo maşină de vânzare, sau altceva cu care să vă deplasaţi ca să fiţi în siguranţă şi să nu depindeţi de alţii sau poate duceţi maşina în servis.
HOROSCOP 26 SEPTEMBRIE 2020 PEŞTI – Poate vă călcaţi pe mândrie şi vă cereţi înapoi banii pe care i-aţi împrumutat cuiva – c-a trecut prea mult timp şi-aveţi nevoie de ei. O să vă chivernisiţi banii ca să v-ajungă, printre altele şi pentru o trataţie în familie, c-aveţi de sărbătorit ceva, sau pe cineva şi o să mai chemaţi un prieten, doi.