Horoscop  24 Decembrie 2019 Dec24

Tags

Related Posts

Share This

Horoscop 24 Decembrie 2019

Horoscop 24 decembrie 2019, prezentat de Neti Sandu. Peștii primesc bani în plus pentru Crăciun.HOROSCOP 24 DECEMBRIE 2019. O să scoatem la iveală generozitatea, bunătatea, iertarea, iubirea și le punem sub brad – să primească toată lumea, să se bucure, să fie frumos.Vibrația zilei este 6 și armonia o să fie în fiecare casă.


HOROSCOP 24 DECEMBRIE 2019 BERBEC – La voi surprizele se țin lanț. Și voi aveți multe de oferit și ceilalți sunt exuberanti și vor să va surprindă la fiecare pas cu câte ceva.
HOROSCOP 24 DECEMBRIE 2019 TAUR – Poate le promiteți unor prieteni c-o să treceți și pe la ei la noapte, miercuri, e o nevoie reciprocă să va-ntâlniți de Crăciun, pentru că va simțiți că-ntr-o familie.


HOROSCOP 24 DECEMBRIE 2019 GEMENI – E posibil să va mai vină și alți musafiri în afara celor pe care i-ați invitat și să fie o bucurie, să va-ntregească sufletește pentru că va leagă multe de acei oameni.
HOROSCOP 24 DECEMBRIE 2019 RAC – Poate-așteptați cu nerăbdare noaptea de Crăciun și pentru că vrei să faceți un anunț, că va logodiți, c-o să faceți nuntă, c-o să deveniți părinți – ceva se-ntâmpla.


HOROSCOP 24 DECEMBRIE 2019 LEU – E cineva care va invită-n ultima clipă să petreceți Crăciunul împreună și dacă n-aveți pe nimeni pe lângă voi o să va duceți – promite să fie o relație!
HOROSCOP 24 DECEMBRIE 2019 FECIOARĂ – Se poate să petreceți câteva ore pe drum s-ajungeți la petrecere, și să va descurcați cu toate celelalte lucruri pe care le mai aveați de făcut și să-i ajutați și pe ai voștri.


HOROSCOP 24 DECEMBRIE 2019 BALANȚĂ – O prezență cu totul neașteptată, un cadou la care ați visat îndelung și poate vreo declarație de dragoste, o cerere în căsătorie, va fi ceva deosebit.
HOROSCOP 24 DECEMBRIE 2019 SCORPION – O să rezolvați treburile importante în mare viteză și o să acordați atenția cuvenită pregătirilor și nici pe voi n-o să va lăsăți fără un look impecabil!


HOROSCOP 24 DECEMBRIE 2019 SĂGETĂTOR – Mesaje pe toate căile de comunicare cu invitații care mai de care și o să va placă tot ce se-ntâmplă.
HOROSCOP 24 DECEMBRIE 2019 CAPRICORN – Poate faceți un efort să lăsăți totul în ordine la serviciu, mai luați ce mai e nevoie pentru masa festivă și va acordați și vouă un respiro.


HOROSCOP 24 DECEMBRIE 2019 VĂRSĂTOR – E posibil să luați bani, să și cheltuiți cu frenezie și să va ocupați de preparate, ornamente și de musafiri, dacă o să fiți gazde. Cadourile nu o să va dezamăgească.
HOROSCOP 24 DECEMBRIE 2019 PEȘTI – Se poate să va mai între și vouă niște bani și să dați o raită să luați tot ce-aveți pe lista de lucruri obligatorii și să va asigurați că nu le lipsește nimic alor voștri.