Horoscop  21 Iunie 2020 Jun21

Tags

Related Posts

Share This

Horoscop 21 Iunie 2020

Horoscop 21 iunie 2020, prezentat de Neti Sandu. Capricornii iau o decizie sentimentală radicală.Horoscop 21 iunie 2020, prezentat de Neti Sandu. Poate a sosit momentul să faceți niste alegeri și să punem punctul pe i, să-i păstram pe lângă noi pe cei care contează.Vibrația zilei este 3 și să spunem ce-avem de spus, fară ocolișuri.


HOROSCOP 21 IUNIE 2020 BERBEC – O să vă feliciute și pe voi cineva pentru vreo reușită recentă și vă bucurați cu ai voștri, în cadru restrâns. Se poate să inaugurați o casă, un sediu, poate fi și propria afacere și să dați de băut, să vă lansați și pe online, nu neapărat cu lume în carne și oase.
HOROSCOP 21 IUNIE 2020 TAUR – Poate are loc o întrunire la care-aveți și voi ceva de spus și o să v-alegeți cu un job , o???????? Poate vă dați acordul pentru un proiect care-o să v-aducă beneficii și o să vă drămuiți timpul să mai petreceți și cu familia, pe cât posibil.


HOROSCOP 21 IUNIE 2020 GEMENI – Se poate să le fiți alaturi unor tineri care sunt la-nceput de drum și o să le faceți un cadou, poate le dați niste bani – dar de nunta. Poate luați o decizie legata de casa, de familie, să cumpărați o locuință să vă puteți muta împreună cu persoana pe care o vreți în viață voastră.
HOROSCOP 21 IUNIE 2020 RAC – Poate primiti o înștiințare că vi s-a aprobat ceva, că sunteți aleși pentru un job anume și o să aflați mâine toate detaliile. Se poate să vă scoată la o-ntalnire cineva care vrea să vă asigure că e tot ce-aveți nevoie și o să vă gândiți și voi de două ori înainte de a lua vreo hotărâre.


HOROSCOP 21 IUNIE 2020 LEU – Se poate să fie o problemă sentimentală care să vă răscolească pe dinăuntru și depinde doar de voi daca vreți să vă eliberați, sau nu. O să revedeți niste prieteni cu care-ați avut vreun diferend și o să vă rezolvați problemele ca să puteți continua relația, și să vă-ntelegeti
HOROSCOP 21 IUNIE 2020 FECIOARĂ – Daca plecați la drum și conduceți s-aveți permisul în regulă, și ce vă mai trebuie pentru drum, să faceți totul cu prudență. O întălnire cu grupul , poate fi și ceva oficial, de-mpărțit câte ceva celor care n-au de niciunele, sau le faceți, tot așa, un pustiu de bine unor oameni.


HOROSCOP 21 IUNIE 2020 BALANȚĂ – Poate luați o decizie referitoare la viața de cuplu, stabiliți de comun acord unde o să locuiți, și ce schimbări o să faceți pe-acasă.
HOROSCOP 21 IUNIE 2020 SCORPION – Se poate să vă duceți la un concert, poate fi logodnă și să stați la un fursec cu protagoniștii. Se poate să vă repeziți la malul marii, sau acolo unde v-așteaptă cineva, o fi chiar un eveniment festiv, care să vă facă să traversați orașul, țara!


HOROSCOP 21 IUNIE 2020 SĂGETĂTOR – Vă caută cineva care vrea să v-arate că s-a schimbat, că o să vă puteți armoni dac-o să conviețuiți și-l credeți. O să vă treziți cu o ofertă de muncă, o fi un proiect prarticular și care să v-aducă nu numai bani, ci și un titlu de glorie și să fie un succes social.
HOROSCOP 21 IUNIE 2020 CAPRICORN – Se poate să dați o mică petrecere pentru că sărbătoriți niste ani de mariaj sau de când v-ați cunoscut, ori altceva. Pare să fie o întălnire decisivă, să răspundeți cu da sau nu la întrebarea legată de dorință de a fi pentru totdeauna împreună – acum se poate decide soarta voastră.


HOROSCOP 21 IUNIE 2020 VĂRSĂTOR – Poate vă duceți la zi de naștere, e un prilej să vă-ntalniti cu familia și cu vreo 2, 3 prieteni. Se poate s-aveți de dat cuiva niste bani înapoi și să ieșiți la o cafea cu cel care v-a dat banii atunci când ați avut nevoie și-i faceți cinste.
HOROSCOP 21 IUNIE 2020 PESTI – Poate vă afișați în public cu ceva care să vă ridice cota valorică și să vă plaseze pe alta treaptă socială. E posibil s-aveți o revelație și să nu concepeți viață fară ființa iubita, c-abia acum v-a războit sentimentul acela de – trăit împreună pe viață.