Horoscop  20 Septembrie 2020 Sep20

Tags

Related Posts

Share This

Horoscop 20 Septembrie 2020

Horoscop 20 septembrie, cu Neti Sandu. Scorpionii își găsesc sufletul pereche.Horoscop 20 septembrie, cu Neti Sandu. O zi cu elemente surpriză. O să ne trezim în fața faptului împlinit: vine cineva de care ne-a fost dor, primim cadoul pe care nu ne-am permis să îl cumpărăm singuri și multe alte lucruri apar pe nepusă masă.Vibrația zilei este 2 și o să avem parte de o companie agreabilă.


HOROSCOP 20 SEPTEMBRIE 2020 BERBEC – O să ieșiți la întâlnire cu cineva care vede în voi o companie agreabilă și ați putea încerca să stați la povești și să vadă compatibilitatea voastră .E posibil să remarcați o persoană anume într-un cerc restrâns de prieteni și să luați pulsul unei eventuale relații.
HOROSCOP 20 SEPTEMBRIE 2020 TAUR – E cineva la care vă gândiți intens și care chiar o să apară, poate vă scoate la cafea, în parc, la o terasă, poate ajungeți și la malul mării să faceți o baie în mare. Se poate să primiți oferta de lucru și să vă consultați cu prietenii, cu familia, treceți prin filtrul vostru și dați răspunsul.


HOROSCOP 20 SEPTEMBRIE 2020 GEMENI – Se anunță o aniversare, un botez, se întâmplă câte ceva care să vă întrețină un Vibe de sărbătoare și o să vă refaceți starea de spirit după o perioadă de stres. O să-și facă, o să vedeți, curaj cineva care v-a observat de la distanță, poate pe rețelele de socializare și o să vă scoată în oraș.
HOROSCOP 20 SEPTEMBRIE 2020 RAC – Poate vă duceți într-o vizită la părinți, bunici, vă așteaptă cineva și prin țară pe undeva poate, și o să dureze câteva ore un duş – întors, dar merită. Se poate să se anunțe în vizită cineva pe care l-ați primit cu dragă inimă dacă o să fiți acasă, dacă plecați îl programați pentru altădată.


HOROSCOP 20 SEPTEMBRIE 2020 LEU – Sunteți dispus să treceți peste o neînțelegere mai veche și să dați refresh unei relații care v-ar putea aduce fericire și o să aveți încredere să aduceți pe lume și copii. Vi se comunică o decizie legată probabil o colaborare în care ați putea intra din octombrie încolo – promite să fie bine.
HOROSCOP 20 SEPTEMBRIE 2020 FECIOARĂ – O să vă dați întâlnire cu niște rude apropiate, poate fi ziua voastră de naștere, sau alt moment festiv care să vă adune la o masă împreună. Se poate să apară cineva cu care ați vorbit doar în rețelele de socializare și să fie momentul adevărului – vă armonizați, sau nu.


HOROSCOP 20 SEPTEMBRIE 2020 BALANŢA – Aveți de împărtășit idei, sentimente și poate găsiți cea mai bună metodă să o faceți, poate-i strângeți pe niște oameni interesați și dați tonul unui proiect. O să vă duceți la o nuntă, sau la un botez și o să vă-ncarcați frumos bateriile, că n-ați mai ieșit nicăieri.
HOROSCOP 20 SEPTEMBRIE 2020 SCORPION – Întrevedere cu cineva care are gânduri serioase cu voi și poate o să rezonat sufletește, o să începeți o viață nouă împreună dacă vă regăsiți în această relație. Poate vă luați și vouă ceva care să vă aducă un plus de bună dispoziție, dar e posibil să și primiți ceva cadou.


HOROSCOP 20 SEPTEMBRIE 2020 SĂGETĂTOR – Simțiți nevoia să reluați activitatea care să vă scape de stresul acumulat, poate alergați în parc, pe stadion, sau plecați cu bicicleta și cu grupul de prieteni pe undeva. E cineva care e cu ochii pe voi și o să vă intersectați la un moment dat, la vreun party și vedeți ce se întâmplă.
HOROSCOP 20 SEPTEMBRIE 2020 CAPRICORN – E o sărbătoare, vă invită cineva la masă, fie acasă, fie la restaurant și o să vă prindă bine să faceți și altceva, să mai conversat cu unu, cu altul. O să fiți în formă și poate faceți o plimbare, dați o fugă la malul mării, sau altundeva, să vă re creați.


HOROSCOP 20 SEPTEMBRIE 2020 VĂRSĂTOR – O să vă duceți pe la spectacole, consultați agenda urbană și vedeți ce e prin târg și o să vă petreceți după-amiaza pe la diverse manifestări artistice, culturale. O ieșire în doi ar aduce un plus de culoare în relație, ca să puteți conviețui frumos.
HOROSCOP 20 SEPTEMBRIE 2020 PEŞTI – E cineva care vrea să aveți o discuție între patru ochi ca să eliminați aspectele care dăunează relației și să puteți fi în armonie. Se poate să faceți o plimbare ca să vă mai spălați gândurile, să vă lăsați inspirați de peisaje și să retrăiți amintiri frumoase.