Horoscop  19 Septembrie 2020 Sep19

Tags

Related Posts

Share This

Horoscop 19 Septembrie 2020

Horoscop 19 septembrie 2020, cu Neti Sandu. Gemenii vor începe o nouă relație.Horoscop 19 septembrie 2020, prezentat de Neti Sandu. O zi cu vești amestecate. O să avem chef să facem o plimbare, să mergem la un concert în aer liber, să mai socializăm un pic – la distanță și fără prea multă lume.Vibrația zilei este 1 și să avem curaj să facem pentru prima oară ceva.


HOROSCOP 19 SEPTEMBRIE 2020 BERBEC – Se poate să primiți un e-mail, o înștiințare că o să puteți da drumul unui proiect, sau să începeți niște studii. O întâlnire – care demult trebuia să aibă loc – e de răscolit un trecut ca să vedeți dacă mai are șanse o relație să prindă iarăși viață – nu e de ignorat.
HOROSCOP 19 SEPTEMBRIE 2020 TAUR – O să vă invite la plimbare cineva care va dus dorul și o să vă bucurați de veștile bune și de schimbul de idei. Poate dați o petrecere pentru cei mici, îi duceți pe afară pe undeva, să ia și un pic de aer și să mai vină și un copil, doi într-un spațiu mai larg.


HOROSCOP 19 SEPTEMBRIE 2020 GEMENI – Se poate să vă duceți la un spectacol, poate fi și o zi de naștere a unui copil, sau poate un botez. Apare cineva nou în peisajul sentimental și se poate să vă aprindeți pentru că e o persoană șarmantă și pricepută la vorbă – și poate este o relație.
HOROSCOP 19 SEPTEMBRIE 2020 RAC – Poate închiriați la munte, la mare un loc de cazare să vă relaxați zilele astea, sau porniți de luni cu forțe proaspete. Poate să luați parte la o inaugurare, și o să faceți cunoștință cu cineva cu care s-ar putea să colaborați și să urmeze o restaurare profesională.


HOROSCOP 19 SEPTEMBRIE 2020 LEU – Se poate să vă duceți la o petrecere de familie, poate aveți de luat și o decizie la care toată lumea va contribui cu o părere pro, sau contra. O să vă mai îngrijiți și de voi, să arătați și să vă și simțiți mai bine, plecați într-o excursie, sau vă duceți la un spectacol, un concert, expoziție pentru hrană spiritual.
HOROSCOP 19 SEPTEMBRIE 2020 FECIOARA – O să aveți o întâlnire mai de protocol, așa, să discutați despre o eventuală colaborare și să vedeți dacă vă înțelegeți. O să aveți poate mai multe lucruri de sărbătorit și o să vă împărțiți timpul să puteți ajunge și la alți prieteni, sau rude care v-am chemat pe la ei la o cafea.


HOROSCOP 19 SEPTEMBRIE 2020 BALANTA – Poate le-ați promis celor mici că duceți să practice un sport în aer liber, să-noate, să alerge, să se joace într-un parc de agrement. O ceremonie, pare sa fie ceva festiv la care să ajungeți și să vă car ce frumos, sufletește, c-o fi cineva foarte drag, poate din familie, care în centrul atenției.
HOROSCOP 19 SEPTEMBRIE 2020 SCORPION – Se poate să vă expuneți punctul de vedere într-o apariție la scenă deschisă și o să fie un plus de notorietate câștigată. Vine cineva care se “infiltrează” frumos în viața voastră și poate fi începutul unei frumoase povești de dragoste ce să comunicați pe toate planurile.


HOROSCOP 19 SEPTEMBRIE 2020 SĂGETATOR – O să treceți în revistă cele câteva evenimente care sunt pe gustul vostru și o să vă-ncărcați frumos, sufletește. E un chef de ducă și lăsați pe ai voștri și dați o raită prin împrejurimi cu rolele, cu skate-ul, cu bicicletele, cu mașina, să mai schimbați peisajul și să faceți mișcare.
HOROSCOP 19 SEPTEMBRIE 2020 CAPRICORN – Se poate să vii se mulțumească într-un cadru festiv undeva, pentru munca pe care ați depus-o și puteți primit și un premiu. O să vă încânte invitația la o aniversare, și poate faceți drum până acolo, sunt oameni care vă așteaptă și se pare că este o legătură serioasă și vreți neapărat să-i revedeți.


HOROSCOP 19 SEPTEMBRIE 2020 VARSATOR – Se poate să dați o fugă la malul mării, poate-și sărbătorește cineva ziua de naștere și o să fie distractiv. Poate plecați într-o excursie și se întâmplă să fie o petrecere, vreo lansare de produse și s-a căpătat și voi vizibilitate și să vii se plătească, eventual contribuția la organizare.
HOROSCOP 19 SEPTEMBRIE 2020 PESTI – Se poate să le faceți un cadou de casă nouă unor tineri, poate se căsătoresc, ori s-au mutat de curând. O să vă scoată la cafea cineva care vrea să fiți împreună și să vă faceți program de viață, și dacă vă armonizați cu această persoană o să dați curs invitației.