Horoscop  17 Mai 2020 May17

Tags

Related Posts

Share This

Horoscop 17 Mai 2020

Horoscop 17 mai 2020, cu Neti Sandu. Peștii vor primi un cadou de la o persoană specială.Horoscop 17 mai 2020, prezentat de Neti Sandu. O zi frumoasă. E o destindere, şi-o să ne bucurăm c-avem ocazia să revedem nişte oameni dragi, şi o să ne-ncarcam frumos, sufleteşte.Vibraţia zilei este 7 şi o să ne facem programul în funcţie de ce-şi doresc ai noştri.


HOROSCOP 17 MAI 2020 BERBEC – Poate pregătiţi ceva gustos şi-i chemaţi pe un frate, o soră să serbaţi reîntoarcerea la starea de normal. Se pare c-o să revedeţi o rudă, sau pe cineva care v-a lipsit ca aerul şi o să aflaţi ce-a mai făcut în ultima perioadă, când nu v-aţi mai putut întâlni.
HOROSCOP 17 MAI 2020 TAUR – Se poate să lucraţi ceva în particular şi să luaţi şi de-acolo nişte bani ca să vă puteţi mişca de-acum încolo. O să faceţi nişte lucruri la care visaţi de multă vreme şi se pare c-o să cheltuiţi din banii puşi deoparte ca să luaţi diverse pentru voi şi-ai voştri.


HOROSCOP 17 MAI 2020 GEMENI – O să revedeţi o persoană căreia i-aţi dus dorul şi poate o să faceţi cumva să vă reconectaţi pentru o relaţie de cuplu. Voi vă aflaţi într-un proces de reinventare şi intuiţia o să vă spună ce să păstraţi şi la ce să renunţaţi ca să rămâneţi cu esenţă.
HOROSCOP 17 MAI 2020 RAC – O să ieşiţi la cafea cu cineva care-aşteaptă de mult clipa în care o să puteţi sta de vorbă, poate se-nfiripă o relaţie. O să intraţi într-o reorganizare şi o să vă asumaţi numai acele responsabilităţi pe care le puteţi duce, vă faceţi, poate, programare la medic, la tuns, la… diverse.


HOROSCOP 17 MAI 2020 LEU – O să faceţi nişte cheltuieli pe care nu le-aţi planificat, poate, dar vreţi să le faceţi o surpriză alor voştri, copiilor. Se poate să alegeţi o destinaţie de vacanţă şi să vedeţi, în funcţie de program, când o să vă duceţi măcar o zi, două, dacă n-aveţi curaj să staţi mai mult.
HOROSCOP 17 MAI 2020 FECIOARĂ – Se poate să vă caute cineva care vă propune o lucrare împreună şi dacă nu sunteţi prinşi cu alte treburi, daţi accept. Poate le-ntindeți o mână de ajutor părinţilor, le duceţi ce au nevoie, mai staţi cu ei, câteva ore, faceţi câţiva paşi pe-afară împreună.


HOROSCOP 17 MAI 2020 BALANŢA – Poate daţi o raită pe la cumpărături, sau comandaţi tot online ca şi pân-acum şi folosiţi altfel timpul liber. O să vă ocupaţi de casă, de reparaţii, amenajări interioare, exterioare, şi o să vă creaţi un alt confort, ca să vă simţiţi eliberaţi de promisiunea faţă de voi, pe care v-aţi făcut-o.
HOROSCOP 17 MAI 2020 SCORPION – O să ieşiţi la inventarul banilor din cont şi poate faceţi ceva care să vă ofere o recompensă după atâta stat în casă. O să vă puteţi vedea, în sfârşit, după o lungă absenţa cu cineva care înseamnă pentru voi o şansă de a fi împreună într-o relaţie – care vă poate face fericiţi.


HOROSCOP 17 MAI 2020 SĂGETĂTOR – Se poate să le faceţi o vizita unor apropiaţi care, pe lângă că v-au dus dorul, au nevoie şi de câte ceva şi le duceţi. Reapare cineva care-a stat în izolare, ca şi voi şi nu v-aţi putut întâlni, dar acum e de văzut dacă distanţă a consolidat relaţia, său… dimpotrivă.
HOROSCOP 17 MAI 2020 CAPRICORN – Poate-ați tot amânat anumite treburi pe-acasă şi acum o să le treceţi în revistă până scăpaţi de ele ca să vă puteţi şi odihni. Se poate să primiţi o vizită, se poate să faceţi şi 2 paşi pe-afară şi să vă-ncărcați bateriile, c-aveţi nevoie de soare, de aer curat.


HOROSCOP 17 MAI 2020 VĂRSĂTOR – Se poate să daţi o raită pe la vreo expoziţie de mobilier – chiar şi virtual şi să alegeţi câte ceva pentru casa. Se poate s-aveţi o discuţie bazată pe sinceritate cu cineva care poate fi viitorul vostru partener de viaţă şi o să aflaţi ce intenţii are.
HOROSCOP 17 MAI 2020 PEŞTI – Poate-ați terminat de amenajat terasă, grădină, foişorul şi-i invitaţi la voi pe părinţi, pe prieteni, poate nu pe toţi odată. O să aflaţi cui îi pasă de voi, după cadoul pe care-l veţi primi, sau o fi o invitaţie la o plimbare, să admiraţi natura şi să beţi o cafea dac-o s-aveţi unde.