Horoscop  13 August 2019 Aug13

Tags

Related Posts

Share This

Horoscop 13 August 2019

O zi destul de buna. O s-avem poate mai mult curaj sa indraznim sa ne cerem drepturile, sa spunem niste adevaruri necosmetizate, ca sa ne respectam pe noi insine in primul rand si pe cei din jurul nostru automat.Vibratia zilei este 4 si tot despre curaj si despre noi provocari este vorba – sa le facem fata.


Horoscop Neti Sandu Zilnic 13 August – BERBEC – Poate faceti unele imbunatatiri in locuinta, sau veti primi in dar un obiect pe care vi l-ati dorit cine stie de cand.
Horoscop Neti Sandu Zilnic 13 August – TAUR – Va plac mondenitatile si o sa iesiti mai des, sa va reconectati la vechile relatii sociale, sa le cultivati si sa va faceti altele noi.


Horoscop Neti Sandu Zilnic 13 August – GEMENI – Se observa rezultate favorabile la activitatile de grup, si o sa pastrati echipa, ca sa lucrati si in continuare, sau cand se va ivi prilejul.
Horoscop Neti Sandu Zilnic 13 August – RAC – Relatia sentimentala promite sa fie si mai stabila si o sa va puteti casatori, s-aveti copii, sa va simtiti impliniti din mai multe puncte de vedere.


Horoscop Neti Sandu Zilnic 13 August – LEU – O sa primiti un raspuns favorabil de la un angajator care o sa va tina in priza cu proiectul care-o sa v-aduca beneficii de ambele parti.
Horoscop Neti Sandu Zilnic 13 August – FECIOARA – Poate va-ntalniti cu colegii de breasla sa puneti la cale un proiect care sa v-aduca beneficii, bani, usi deschise spre alte compartimente.


Horoscop Neti Sandu Zilnic 13 August – BALANTA – Ati putea face o manevra financiara inteligenta si sa reinvestiti banii din banca, s-aveti profit, sa-i dublati sa zicem.
Horoscop Neti Sandu Zilnic 13 August – SCORPION – Vi s-a promis un ajutor care-o sa mai intarzie si e bine s-aveti rabdare, c-au intervenit situatii neprevazute.


Horoscop Neti Sandu Zilnic 13 August – SAGETATOR – O problema care tine de sanatate se poate rezolva si o sa dati un randament mai bun la slujba, si sa fiti in forma, in viata de zi cu zi.
Horoscop Neti Sandu Zilnic 13 August – CAPRICORN – Se poate sa primiti ajutor din partea cuiva care o sa se revanseze pentru sprijinul acordat candva.


Horoscop Neti Sandu Zilnic 13 August – VARSATOR – Se poate sa va exprimati un punct de vedere in public si sa vi se alature si alti oameni care cred in voi si sa puna umarul la treaba.
Horoscop Neti Sandu Zilnic 13 August – PESTI – Se-anunta o zi banoasa, si poate iesiti la o cafea cu prietenii, sa va bucurati de un succes de ultima ora.