Share This

Horoscop 2014

Horoscop NETI SANDU 2014

Jupiter este planeta care va influenţa major pe toată lumea în anul 2014. În special pe nativii din zodiile Rac şi Leu, dar şi pe cei care au ascendentul în aceste zodii.
Dar cum fiecare dintre noi avem încă de la naştere Racul şi Leul în astrograma, practic, ne influenţează pe toţi.
Până la jumătatea anului 2014, astrele ne determina să continuăm proiectele începute în 2013. Să continuăm să ne preocupăm de casă, familie şi menţinerea tradiţiilor.
De la jumătatea anului însă, se schimba total vibraţia anului, pentru că Jupiter intra în zodia de foc a Leului. Adică, vom trece de la o atitudine conservatoare direct la spirit de aventură. Vor înflori pasiunile şi vom deveni mult mai creativi.
În 2014, cei care îşi doresc un copil au mari şanse să-şi împlinească visul. Un alt accent îl dă însă şi Marte în Balanţă. Timp de opt luni va testa rezistenta relaţiilor de cuplu.
Horoscop Neti Sandu 2014 – Berbec
Dacă vreţi să vă construiţi o casă sau să o îmbunătăţiţi, să o cumpăraţi, acum e momentul. O mare promisiune pentru Berbec e la capitolul dragoste. E un mare orizont de aşteptare cu accent pe lunile de vară. Jupiter face un triunghi perfect cu Uranus. E an de creativitate, toate talentele sunt încununate de succes. Puteţi avea un copil dacă vă doriţi.
Horoscop Neti Sandu 2014 – Taur
Soluţii la capitolul comunicare. Din martie, Jupiter în sfera comunicării devine direct şi se mai atenuează agresivitatea lui Marte. Activităţi de grup, drumuri scurte, reuniuni, succes de echipă. Mult de muncă la serviciu, ritm mai alert până în iulie. Cealaltă jumătate a anului pune accent pe casă. Cine vrea credit poate să reuşească. Atenţie dacă aveţi sensibilitate la coloană şi rinichi, atenţie.

Horoscop Neti Sandu 2014 – Gemeni
Colaborări în paralel cu serviciul, câştigaţi bani pentru a acoperi goluri. Rezolvaţi lucruri legate de comunicare. Alergaţi mai mult, drumuri scurte. Poate descoperiţi un hobby.
Horoscop Neti Sandu 2014 – Rac
Vedeta anului. Rezolvaţi ceea ce v-aţi propus de anul acesta. Noi responsabilităţi. Ieşiţi mai greu din carapace, dar Jupiter va da curaj. Ajungeţi într-o postură de succes. Câştigaţi bani, dar îi cheltuiţi la fel de repede. Posibil să vindeţi o casă şi să cumpăraţi o alta sau să vă refaceţi locuinţa.
Horoscop Neti Sandu 2014 – Leu
Vi se atrage atenţia unde trebuie intervenit la capitolul sănătate. În iulie, Jupiter ajunge la voi, iar asta înseamnă câştig dpdv al statutului. Căpătaţi experienţă în străinătate, faceţi un concediu de vis sau vă îndrăgostiţi foarte tare.
Horoscop Neti Sandu 2014 – Fecioara
Veţi avea din nou acel aş din mânecă, prin conjunctură, şi veţi fi apărat. Casa banilor activată până în martie, mare vânzoleala, câştigaţi mult, dar cheltuiţi la fel. Vă vedeţi mai des cu cei cu care faceţi o activitate. În cealaltă jumătate a anului, trebuie să vă asiguraţi sănătatea, mai ales la capitolul intestin, digestie.
Horoscop Neti Sandu 2014 – Balanta
An special. Până în iulie e an de carieră. Sunteţi în centrul atenţiei. Luaţi decizii, se ţine cont de părerea voastră, sunteţi şef. E ritm nebunesc, e multă activitate. Poate luaţi o maşină sau o reparaţi şi va ocupa timpul. Cine nu are o relaţie poate întâlni pe cineva, neprevăzut, în a doua jumătate a anului.
Horoscop Neti Sandu 2014 – Scorpion
E bine până în iulie. Aveţi timp să vă puneţi în funcţiune resursele pentru a administra bine perioada de austeritate. Vă găsiţi un drum, o cale de a comunica cu ceilalţi. Apoi, în sfera cariera ajungeţi într-o postură în care e posibil să aveţi de suferit. Poate o să vă fie greu la serviciu. Puneţi însă un accent mai mare pe sfera sentimentală.
Horoscop Neti Sandu 2014 – Sagetator
Casa dotei, a banilor pe care-i puteţi câştiga. Apar recompense. Luaţi în serios sănătatea voastră, ocupaţi-vă de ea. Rezolvaţi acte. O să fie bine apoi în casa străinătăţii şi a dragostei.
Horoscop Neti Sandu 2014 – Capricorn
An în care va definti relaţia sentimentală. Luaţi o decizie, dacă rămâneţi sau nu acolo. Bani pe care-i puteţi câştiga în 2014 din munca de acum sau dintr-un proces. Vi se cere mai mult la serviciu, dar şi cu recompensa.
Horoscop Neti Sandu 2014 – Varsator
Partea de confort vine la serviciu. Găsiţi soluţii aici. O să vă fie mai bine şi sentimental. Comunicaţi. Din iulie şi până în 2015 an bun pentru căsătorie.
Horoscop Neti Sandu 2014 – Pesti
Puneţi în valoare un talent, multă creativitate. Apoi o să fie bine la serviciu sau vă găsiţi job. Cheltuiţi bani mulţi însă.