Share This

Horoscop 2013

Horoscop Neti Sandu 2013

Ce spun astrele pentru 2013? Va fi un an cu ghinion?
De unde şi până unde ghinion? Nici vorbă de aşa ceva, avem un jupiter în sfera comunicării până în iunie, încă din februarie se deblochează traseul norocos pe această zonă şi trebuie dezvoltată comunicarea pe toate nivelurile. Jupiter, Marele Benefic, intră în zodia Racului din iunie 2013 şi face un triunghi echilateral care înseamnă armonie în semnele de Apă, adică Rac, Scorpion şi Peşti. Tuturor o să ne fie bine, indiferent dacă suntem sau nu zodie de Apă, însă din iunie 2013 până în iulie 2014 este anul norocos al Racului şi al celor cu ascendent în Rac.
Horoscop Neti Sandu 2013 Berbec
O să fie un an norocos din punct de vedere sentimental, vă puteţi căsători, vă aşezaţi la casa voastră şi să deveniţi părinţi, dacă asta vă doriţi, bineînţeles! în prima parte a anului, o să lucraţi în colaborare, să câştigaţi bani mai mulţi şi notorietate. Veţi avea succes la şcoală, la activităţile de tip intelectual şi puteţi obţine o bursă în străinătate la învăţătură. Se conturează şi o recuperare de bani, bunuri, ca urmare a unui partaj sau a unei moşteniri.

Horoscop Neti Sandu 2013 Taur

Promite să fie un an bănos, în care colaborările vor umple contul în bancă şi-o să puteţi investi banii ca să-i sporiţi. Flerul o să vă conducă spre afaceri profitabile, spre afaceri cu bătaie lungă şi, oricum, o să luptaţi ca să vă consolidaţi statutul căpătat în decursul ultimilor doi ani, ba chiar să mai urcaţi o treaptă în clasament. Din primăvară, o sa aprofundaţi nişte studii sau poate vă luaţi licenţa ori absolviţi nişte cursuri care să vă dea dreptul practic al unei meserii. în plus, veţi acorda mai multă atenţie relaţiilor interumane ca să interacţionaţi cu rudele, prietenii, colegii într-un alt mod, net superior, decât aţi făcut-o până acum.
Horoscop Neti Sandu 2013 Gemeni
Sunteţi zodia-VEDETĂ, cel puţin în prima jumătate a anului, şi să scoateţi la vedere toţi aşii din mânecă, toate atuurile care v-ar aduce bani, notorietate, să cuceriţi noi traiectorii, la care nici n-aţi visat, măcar! Veţi deveni competitivi pe cât mai multe fronturi şi, practic o sa valorificaţi tot
ce aţi început în 2012 şi o să obţineţi beneficii din orice proiect individual sau la care lucraţi în colaborare. Bine ar fi să aveţi o viziune de perspectivă ca să sporiţi veniturile în intervalul 2013-2014.

Horoscop Neti Sandu 2013 Rac

Voi sunteţi zodia-VEDETĂ a celei de a doua jumătăţi a lui 2013 şi vă pregătiţi de o ascensiune în carieră. Vizaţi un post mai bun, un salariu car să acopere ratele, facturile curente şi un concediu de odihnă pentru toată familia. Succesul se va ţine scai de voi, şi cu toată teama voastră d schimbări, o să fiţi luaţi pe sus şi n-o să vă mai opuneţi, veţi fi cooperanţi. Din iunie iulie o să vă interesaţi de achiziţionarea unei locuinţe ca mai încăpătoare pentru familie şi o să ajungeţi probabil în faţa altarului, să vă căsătoriţi.
Horoscop Neti Sandu 2013 Leu
Un an al provocărilor! O sa vă puteţi extinde* sfera de influenţă, vă veţi asocia cu oameni de valoare care să vă recomande pentru o funcţie un post de conducere, să vă propulseze în vâri piramidei sociale şi să daţi curs celor mai îndrăzneţe oferte, să atacaţi şi un nou domeniu, la o adică! Succesul din 2014 se bazează pe acumulările din cursul acestui an şi fiecare pas pe care-l faceţi contează sau mai zis va conta în… 2014, când va fi anul vostru şi mai norocos.
Horoscop Neti Sandu 2013 Fecioara
Un an splendid pentru ascensiune în carieră! Veţi avea parte de aprecieri, recompense, vreo
numire în funcţie la recomandările superiorilor voştri şi a factorilor de decizie. Bat clopotele de nuntă şi o să fiţi, în sfârşit, fericiţi după câţiva ani la rând grei, apăsători. Va fi mare efervescenţă, mare, în familia voastră; poate se căsătoresc fratele, sora, fiul, fiica ori poate se naşte un copilaş. Vă puteţi bucura şi de succes material, să câştigaţi bani, sa vă luaţi casă, maşină ori altceva de mare valoare.
Horoscop Neti Sandu 2013 Balanta
Aţi scăpat de Saturn şi o să vă recăpătaţi forma de zile mari, energia, fineţea şi o să fiţi fericiţi alături de fiinţa iubită. Sfera legalizării este puternic nuanţată în prima jumătate a anului şi o să aveţi succes la şcoală, la examene, la obţinerea unui permis de muncă în străinătate sau a unei burse de studii la vreo universitate renumită din afara ţârii. Din iunie, iulie, puteţi obţine un titlu, să căpătaţi o funcţie şi să ajungeţi în lumina reflectoarelor, sa străluciţi.

Horoscop Neti Sandu 2013 Scorpion

Pentru voi, casa astrologice a averii se nuanţează frumos din februarie şi o să recuperaţi bani, bunuri, vi se vor recunoaşte nişte drepturi, o să reconsolidaţi un statut. Din iulie, puteţi călători, vă puteţi completa nişte studii, să vă perfecţionaţi într-un domeniu, să luaţi o diplomă care să vă fie recunoscută în ţară, în străinătate. Se poate să vă urmaţi partenerul de viaţă acolo unde va lucra, dincolo de graniţă, şi să vă puteţi găsi şi voi de lucru, să sporiţi veniturile familiei.
Horoscop Neti Sandu 2013 Sagetator
An perfect pentru mariaj! Comunicarea în doi va fi ridicată la un nivel superior, spiritual şi nu o să mai primeze nevoia voastră de a fi independenţi. în plan profesional, vă prinde bine munca în echipă şi cultivaţi un parteneriat de afaceri, să aveţi în plan secund şi colaborări care să vă aducă satisfacţii profesionale şi bani pe măsura muncii voastre. Din iulie, o să vă gestionaţi într-un mod ingenios banii spre beneficiul întregii familii. Veţi fi, probabil, mai puţin cheltuitori.
Horoscop Neti Sandu 2013 Capricorn
O să daţi dovadă de curaj în tot ceea ce veţi întreprinde anul acesta. Veţi repurta o serie de succese în plan profesional în prima parte a lui 2013, veţi câştiga bani şi respectul celor din jur, al colegilor de breaslă, al mai-marilor voştri.
Din iulie, marele benefic, Jupiter, se cantonează în segmentul mariaj şi pe lângă faptul că o să vă puteţi întâlni jumătatea, o să vă puteţi şi căsători dacă n-aţi făcut-o deja. O să fiţi dispuşi să treceţi prin probe de foc ca să câştigaţi inima fiinţei iubite!
Horoscop Neti Sandu 2013 Varsator
Voi v-aţi putea îndrăgosti “lulea” începând din februarie şi să plutiţi de fericire, nu alta, să vă încărcaţi “bateriile” sufleteşti, să vă bucuraţi şi voi, în sfârşit, de viaţă după atâta amar de muncă. Din iulie, apar satisfacţiile profesionale, dar nu fără multă muncă, poate mai multă decât în ultimii ani, dar dacă vă găsiţi ritmul vostru o să ţineţi pasul cu destul succes. Poate veţi face unele schimbări la job ca să vă menajaţi sănătatea, să nu ajungeţi la epuizare. Marte va atenţionează încă din ianuarie asupra zonei de vulnerabilitate, aşadar îngrijiţi-vă!
Horoscop Neti Sandu 2013 Pesti
O să deveniţi mai vizibili, cei din jur vor ţine cont de părerile voastre, o să fiţi mult mai activi decât de obicei. 2013 este unul dintre acei ani buni pe care-i veţi ţine minte, pentru că o să realizaţi ceva nu numai pentru sufletul vostru, dar şi pentru familie – o casă cu tot ce trebuie în ea, o să vă zbateţi pentru copiii voştri să nu le lipsească nimic şi să aveţi parte de bunăstare. E posibil să vă găsiţi de lucru în altă ţară şi cu banii câştigaţi vă ridicaţi o casă ori vă cumpăraţi o maşină sau şi-şi. Dar se poate să vă descoperiţi şi adevărata vocaţie!