Horoscop  27 Iulie 2020 Jul27

Tags

Related Posts

Share This

Horoscop 27 Iulie 2020

Horoscop 27 iulie 2020, prezentat de Neti Sandu. Racii își transformă relația într-o căsătorie.Horoscop 27 iulie 2020, prezentat de Neti Sandu. O zi a schimbărilor. O să fim pe fază ca să prindem din zbor o oportunitate, să ne împlinim un vis, nişte obiective, să ne-alegem cu ceva bun.Vibraţia zilei este 9 şi o să facem o estimare a resurselor de care dispunem.


HOROSCOP 27 IULIE BERBEC – Poate-ați găsit o cazare mai ieftină pe undeva pentru câteva zile, dacă nu cumva o să vă duceţi la nişte rude în vizită. O reuşită în plan personal, poate fi o achiziţie de care să fiţi încântaţi, sau poate vi se aprobă un credit şi-o să vă puteţi lua fie o casă, fie o maşină.
HOROSCOP 27 IULIE TAUR – Pare să fie o activitate de grup, chiar şi online în care să vă implicaţi şi rezultatele or să se vadă cât de curând. V-apucaţi de treburi serioase pe-acasă, o renovare, mai zidiţi ceva, demolaţi, sau poate vă mutaţi în altă locuinţă, pentru o perioadă doar.


HOROSCOP 27 IULIE GEMENI – E posibil să mai luaţi dintr-o sursă paralelă cu serviciul bani şi să vă completaţi lipsurile din gospodărie. Poate-aveți treabă la şcoală, să vă-nscrieți, să daţi examen, dar numai dacă toate aceste lucruri nu se pot face online – vă puteţi interesa pentru copiii voştri.
HOROSCOP 27 IULIE RAC – O să primiţi un răspuns afectiv din partea cuiva care vă iubeşte şi relaţia poate ajunge la căsătorie. Începeţi proiecte noi, poate luaţi lecţii de pe net, învăţaţi o nouă meserie – e momentul să o viraţi spre altceva, dacă aveţi nevoie de o schimbare.


HOROSCOP 27 IULIE LEU – Sunt nişte probleme de familie pe care ar fi bine să le discutaţi cu toţi de față şi să luaţi şi nişte decizii. Aveţi proiecte noi care-or să vă acapareze serios şi o să fiţi în formă ca să le şi duceţi la bun sfârşit, c-aveţi nevoie de o garanţie financiară.
HOROSCOP 27 IULIE FECIOARĂ – O să intraţi la cheltuială că sunt aspecte legate de gospodărie pe care v-aţi propus să le rezolvaţi zilele astea. O să vă asociaţi cu un grup care îşi oferă serviciile, suportul, ca să rezolve nişte chestiuni ale comunităţii, sau într-un cerc mai restrâns – de cunoscuţi.


HOROSCOP 27 IULIE BALANŢĂ – Poate vi se cere să vă alăturaţi unei echipe care se luptă pentru un titlu, o recompensă financiară. O să faceţi rost de bani dintr-o colaborare, se poate să vină şi pe filiera pertenerului de cuplu şi să mai completaţi prin casă cu câte-un corp de mobilier, aparatură electronică.
HOROSCOP 27 IULIE SCORPION – Aveţi nevoie de o confirmare, să vi se valideze un proiect, să vă puteţi asigura banii şi poziţia într-o ierarhie. Se-anunţă o zi încărcată, or fi rămas multe de săptămâna trecută de încheiat şi o să daţi zor să vă achitaţi onorabil de toate obligaţiile.


HOROSCOP 27 IULIE SĂGETĂTOR – O să vă puteţi relua o relaţie care se răcise, dar nu se pierduseră sentimentele şi poate fi resucitată. Câteva zile de concediu tot o să vă luaţi, chiar dacă aveţi de gând să plecaţi prea departe şi o să pregătiţi totul, să vă puteţi deplasa fără nici un risc.
HOROSCOP 27 IULIE CAPRICORN – Vă daţi întâlnire cu nişte coechipieri de afaceri să daţi drumul unei proiect care să vă ţină în priză o bună bucată de timp. O să mai semnaţi nişte acte, şi-o să completaţi un dosar pentru angajare, pentru nişte achiziţii şi o să vă bucuraţi de o serie de reuşite.


HOROSCOP 27 IULIE VĂRSĂTOR – E posibil să luaţi nişte bani şi să vedeţi dacă vă permiteţi o excursie la munte, la mare în perioada care urmează. Poate-o să aveţi nişte drumuri de făcut, va trebui să vă asiguraţi şi că maşina e în stare de bună funcţionare, să-i mai daţi un refresh din când în când.
HOROSCOP 27 IULIE PEŞTI – Se poate să vă redescoperiţi latura creativă şi să lucraţi la ceva care să v-aducă unele beneficii, poate şi de imagine. Se-anunţă mai mult de lucru la serviciu şi o să fie vorba şi despre bani, c-aveţi pretenţia să vă şi plătească pentru ce-o să munciţi în plus.