Horoscop 16 Octombrie 2020 Oct15

Tags

Related Posts

Share This

Horoscop 16 Octombrie 2020

Horoscop 16 octombrie 2020. Progrese la muncă și bani în plus pentru această zodie.O să putem lucra în echipa să obţinem rezultate mai bune, în general, şi o să ne pese de cât de bine şi de frumos ne ies lucrurile – o să ţinem la calitate.


BERBEC: Vă pot intra dintr-o sursă colaterală bani şi să luaţi mare parte din lucrurile obligatorii şi cu ce va rămâne să daţi o fugă în staţiunea preferată.
TAUR: O ieşire în doi ar putea salva o relaţie partenerială de afaceri, sau de cuplu, o căsnicie şi, cu răbdare, o să duceţi comunicarea la alt nivel şi o să vă-ntelegeți de minune.


GEMENI: Încep să se vadă rezultatele muncii voastre, o să luaţi bani, şefii vă pot pune într-o postură mai la vedere şi să căpătaţi şi vizibilitate.
RAC: Poate o să vă şi odihniţi, printre picături, să nu ajungeţi la epuizare, să vă puteţi apuca de lucruri noi de luni încolo, sau de pe la jumătatea lui noiembrie.


LEU: Vă puteţi găsi o nouă locuinţă, chiar şi cu chirie, mai ales dac-aveți gânduri de plecare în afara ţării să munciţi, să învăţaţi, sau să vă-ntemeiați o familie.
FECIOARĂ: Or să vă reuşească preocupările de grup şi o să rezolvaţi şi demersurile birocratice, veţi avea rezultate bune şi la şcoală, doar cu rudele apropiate mai aveţi nişte lucruri de pus la punct.


BALANŢĂ: O să puteţi rezolva diverse probleme scriptice şi să definitivaţi odată nişte situaţii care v-au ţinut într-o stare de incertitudinesi n-aţi putut primi nici banii cuveniţi.
SCORPION: Problemele casei or să vă acapareze cu totul, dar o să faceţi treabă bună, poate aranjaţi altfel interiorul, luaţi mobilă nouă, va pregatiți poate şi de musafiri, să-i găzduiţi o zi, două.


SĂGETĂTOR: E posibil să plecaţi într-un city break şi să vă relaxaţi, să vă faceţi planuri pentru perioada care urmează, să-ncepeți lucruri noi în care chiar credeaţi.
CAPRICORN: Se poate s-aveţi ceva de lucru în particular şi să vi se dea nişte socoteli peste cap, c-or să vă lase baltă prietenii care ziceau că v-ajută.


VĂRSĂTOR: O să lucraţi la foc continuu, dar se văd şi rezultatele, o să primiţi bani pe măsură şi veţi alege şi o variantă de colaborare cu bani mai mulţi.
PEŞTI: Se poate să plecaţi cu maşina altuia, dacă a voastră necesită nişte reparaţii şi să alegeţi şi alt traseu, şi poate cei din grup vă fac chiar, alt program de distracţie.